Niall pov
‘Zullen we buiten in de sneeuw gaan?’ Riep Louis door het huis. Snel stormde iedereen naar beneden.
‘SNEEUWBALLENGEVECHT!’ Gilde Zayn met zijn goddelijke stem.
‘Mannen. Het is tijd om uw uniformen aan te doen.’ Zei Harry, waarna iedereen terug naar boven liep om zijn dikke kleren gaan aan te doen. Snel graaide ik een sjaal, muts, handschoenen en mijn jas uit de kast. Ondertussen had het leger zich beneden al verzamelt.
‘Zijn we er klaar voor?’ Riep Louis luid, waarna iedereen begon te brullen. ‘NAAR BUITEN DAN!’ We stormde naar buiten op weg naar de tuin. Snel nam ik wat sneeuw in mijn handen en maakte er een bal van. Liam die zich net bukte om ook wat sneeuw op te rapen werd mijn slachtoffer. Met een grijns op mijn gezicht liep ik naar hem toe en gooide mijn sneeuwbal op hem.
‘HORAN!’ Brulde Liam luid en draaide zich om. ‘Deze krijg je zo hard terug!’ Snel draaide ik mij om en liep naar Zayn.
‘Help!’ Gilde ik en gebruikte hem als levend schild. Ik ging dicht tegen hem aanstaan en voelde hoe ik het al snel een stuk warmer kreeg. Zayn probeerde zich los te werken en bewoog wild.
‘Nee Niall! Laat mij los! Liam ga weg! Ik ben onschuldig!’ Liam keek duivels naar ons. Plots voelde ik hoe ik van achter geduwd werd en tegen Zayn aanviel, die nu met zijn gezicht in de sneeuw lag. Hier lagen we dan, op elkaar, in de sneeuw. Ik keek achter mij en zag hoe Liam, Louis en Harry naar binnen liepen.
‘Jullie mogen pas naar binnen als jullie je gevoelens aan elkaar hebben uitgelegd!’ Riep Harry en sloot de deur. Ongemakkelijke kroop ik van Zayn af en klopte wat sneeuw van mij af.
‘Gevoelens?’ Vroeg Zayn verbaasd. Ik haalde diep adem. Ik moest het hem vertellen.
‘Wel, dit klinkt misschien raar, maar ik vind je leuk. Leuker als een gewone vriend.’ Mompelde ik en keek naar de grond. Hij zette zijn vingers onder mijn kin en dwong mij om hem aan te kijken.
‘Ik vind jou ook leuk.’ Ik schudde mijn hoofd.
‘Het kan niet! Wat gaat het management hier van vinden?! En de fans? En onze families? We zullen gehaat worden!’ Ik schudde mijn hoofd.
‘Wat maakt dat nu uit?’
‘Nee Zayn, je snap het niet!’
‘Wat snap ik dan niet?! Het kan me echt geen hol schelen wat de rest van de wereld denkt! Ik wil jou, en niemand anders!’ Een traan liep over mijn wang. Hij kwam wat dichter bij en veegde de traan weg.
‘Ik hou van jou, Niall.’ Een glimlach kwam op mijn gezicht.
‘Ik hou ook van jou Zayn.’ Waarna hij zijn lippen zachtjes op de mijne drukte. Ik sloeg mijn armen rond zijn nek heen en trok hem zo dicht mogelijk tegen mij aan. Ik voelde hem glimlachen door de kus heen, waardoor ik dat ook deed.
‘Wil je mijn vriendje zijn?’ Blij knikte ik en drukte mijn lippen nogmaals op de zijne, waarna ik blij gejoel van binnen uit hoorde komen.

Reageer (1)

  • MrsPayne1

    Hihi! Super cute! Je hebt dr een abo bij hoor (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen