Foto bij 025

*sensor!: kan sensuele en seksuele stukken bevatten*
[Sorry voor het lang wachten, maar heb het wat druk :O Maar ik heb wel wat meer inspiratie voor een paar deeltjes :D]

Net als Loki in de badkamer is, wordt er op de deur van mijn slaapkamer geklopt.
'Kom binnen.' roep ik en de deur gaat open. Zoals Loki al had voorspeld, komt Thor binnen in mijn kamer.
'Sorry van mijn gedrag gisteren. Ik heb me wat laten leiden door de wijn, maar het zal niet meer opnieuw gebeuren. Ik laat me niet meer in een vat duwen en zal je zachter behandelen. Alsjeblieft vergeef het me Hallie' smeekt Thor aan de zijkant van mijn bed.
'Oke, ik vergeef het je, maar verknal deze kans niet.' zeg ik wat streng en glimlach daarna.
'Ik geef je mijn woord.' zegt Thor en komt op mijn bed zitten. Op zijn arm steunend komt hij dicht naast me liggen en pakt hij een lok haar vast waar hij zachtjes mee speelt.
'Ik heb je vroeger altijd een bijzondere meid gevonden. Vandaar dat ik niet wou dat je mee oorlogje speelde. Ik wou dat je altijd de gevangene prinses was, zodat ik je kon komen redden. Maar dat vond je na een paar keer niet meer leuk en je begon dan meer met mijn broer in de bibliotheek te zitten. En nu zijn we eindelijk samen.' zegt Thor, gevolgd door een kus.
'En laten we nu wat tijd maken voor elkaar.' zegt Thor op een rare toon, alsof hij nog steeds niet nuchter is. Plots begeeft hij zich bovenop me en kan ik daardoor nog amper bewegen.
'Nu ga ik je wat geven waar andere vrouwen voor vechten om het te mogen hebben.' zegt Thor duister en begint me ruw te kussen op mijn lippen. Ook zijn handen gaan naar mijn dun slaap shirt en heffen deze op.
'Nee Thor, ik wil dit nog niet!' roep ik in paniek. Hier ben ik gewoon nog niet klaar voor en ik wil zeker niet met Thor deze dingen doen.
'Dat zeg je nu, als ik straks gedaan heb wil je niets anders meer hoor.' zegt hij en schuift mijn shirt volledig omhoog. Aangezien ik zonder bh slaap, zijn mijn borsten nu volledig bloot en Thor neemt gretig een in zijn handen vast, waarmee hij ruw begint te spelen.
'Stop Thor, je doet me pijn.' roep ik naar hem. Het helpt niet, integendeel zelfs nu is hij nog ruwer.
'Dat is normaal. Alle vrouwen hebben bij hun eerste keer altijd pijn.' zegt hij en doet gewoon verder. De tranen lopen over mijn wangen, de pijn in mijn borst is haast onverdraaglijk en zijn ruwe lippen gaan van mijn mond naar mijn hals. En zo kust hij zichzelf een weg naar beneden. Plots is de pijn in mijn borst fel minder, omdat Thor deze loslaat. In plaats daarvan prutst hij aan mijn broek om deze naar beneden te krijgen, maar dit gaat wat moeilijker omdat er een touwtje in mijn broek zit en die heb ik gelukkig stevig toegeknoopt. Ik wil dat Loki hier is, in gedachte stel ik me Loki voor en roep hem om me te komen bevrijden uit Thor zijn greep. Steeds opnieuw herhaal ik die zin terwijl ik aan Loki blijf denken, maar plots word mijn gedachte onderbroken doordat Thor mijn broek los heeft gekregen.
'Nee Thor, stop alsjeblieft!' gil ik naar hem, maar hij werpt me enkel een boze blik toe.
'Stil zijn en wees een braaf vriendinnetje. Na dit zal ik officieel onze relatie verkondigen en je vader om je hand vragen.' zegt hij op een kille toon, nog steeds zat klinkend van de wijn.

Reageer (1)

  • Allysae

    OMG GODVER NEEEEEEEEEEEEEE

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen