Foto bij Chapter 38

I'm back!

De verpleegster neemt me mee een kamertje in. Ook zo klein als dat van die ene dokter, maar wel wat gezelliger. Ik bedoel, een ziekenhuis is niet gezellig, maar deze verpleegster heeft haar kamertje wel wat opgevrolijkt. Foto’s aan de muur en op haar bureau. Vrolijk lachende kleine kindjes. Niets is schattiger dan dat. Lachende kleine kindjes. Buiten Nialls glimlach dan… “Euhm… Hallo?” De verpleegster zwaait voor mijn ogen. Ik schrik op uit mijn dagdroom. “Euh… Sorry, ik euh, sorry. Kan je het nog eens herhalen?” hakkel ik. Ze zucht en glimlacht waterig tegelijk. “Meisje toch, hoe kan je er in slagen om een snee in je hals te hebben?” vraagt ze mij. “De vriendin van mijn…” Ik bloos en staar naar de grond. “Ik snap het al” zegt ze. Goddank. “Zit dan nu even stil en concentreer je op die jongen achter mij ofzo” zegt ze dan serieus, doelend op Liam, die even bemoedigend glimlacht naar mij.

De verpleegster spreidt een vloeistof over mijn hals, wat voor serieus veel pijn zorgt in mijn hals. Wat Liam dan ziet aan mijn gezicht en naar me toekomt om mijn hand vast te houden. Kom op. Een sneetje in mijn hals. Anna, verman je, spreek ik mezelf toe. Niall moet veel meer pijn hebben! Dus stay calm and strong! blijf ik mezelf toespreken.

Na een paar minuten die uren lijken geduurd te hebben is ze klaar. “Zo” zegt ze. “Dat was dat, nu ga ik me even voorstellen” Tafuq? denk ik bij mezelf, je verzorgt mij eerst en DAN stel je je voor? Fuck logic. “Ik ben Sarah. Ik ben 28 jaar en heb geen kinderen. Ook niet getrouwd. Single. Ik heb wel 8 kleine nichtjes en neefjes, waar ik veel bij ben. Maar dat maakt nu niet zoveel uit. Waarschijnlijk boeit dat jullie toch niet. Maar nog heel even jullie naam?” vraagt ze dan. “Anna” “Liam” Ze knikt. “Jullie wilden naar Niall Horan?” We knikken beiden heftig. Ze glimlacht. “Volg me dan maar” waarop ze rechtstaat en we haar braafjes volgen.

Na 5 gangen doorgelopen te hebben, en 2 volle minuten van stress komen we eindelijk aan bij de kamer van Niall. Liam geeft me een kneepje in mijn hand, waarna we samen de kamer binnenwandelen en Sarah op de gang blijft staan.

Reageer (1)

  • imapayner

    das totaal ni erg da ge ni geschreve hebt, khoop da ge vnu vakantie genote hebt :D
    ma nu da ge tog terugzijt moogt ge wel dringend verderschrijve want das echt een superverhaal :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen