Foto bij 026

Loki's POV:
Nadat ik van mijn eigen kamer naar de eetzaal ben gegaan, ontbreken enkel Thor en Hallie nog. Ik pak een glas fruitsap en een appel om te beginnen met eten.
'Loki help me. Thor doet nare dingen met me, alsjeblieft help me!' klinkt de noodkreet in mijn hoofd en meteen weet ik dat Thor op Hallie's kamer zit. Ik laat de appel uit mijn handen vallen en spring meteen recht van mijn stoel.
'Volstagg, Sif, meekomen allebei en wel nu meteen.' zeg ik tegen hen en meteen staan ze ook recht. Ik vraag hen mee, uit schrik dat ik anders niet op tijd zou stoppen met mijn broer te slaan. Als we aan Hallie's kamer komen, gooi ik bijna de deur open en zie ik wat er zich afspeelt. Mijn broer Thor probeert mijn geliefde van haar maagdelijkheid te beroven. Ik loop naar hem toe, gooi hem van het bed af op de grond en deel hem verschillende vuistslagen uit in zijn gezicht. Sif bekommert zich over Hallie en Volstagg houdt mij in het oog om te zien dat ik niet te ver ga met slaag uit te delen.
'Potverdikke Thor! Hallie heeft al genoeg problemen achter de rug en jij wilt er haar nog extra bijgeven? Heb je dan echt geen verstand van vrouwen?' roep ik naar hem, terwijl mijn vuisten nog steeds om de beurt zijn gezicht volop raken. Volstagg besluit dat het genoeg is geweest en probeert me van Thor te halen, maar het lukt hem niet echt.
'Loki, hou op alsjeblieft. Ik wil je bij me hebben.'klinkt het jammerend van Hallie's kant. Ik stop met slaan en zie dat Thor net in slaap is gevallen, dus hij had weer teveel wijn zitten drinken de hele nacht door. Ik sta op en stap naar Hallie toe. Sif gaat het bed uit en zorgt er zo voor dat ik plaats heb. Ik zet me naast Hallie, ze had haar shirt weer omlaag gedaan en met een betraand gezicht kijkt ze me aan. Mijn armen sla ik om haar heen en meteen knuffelt ze tegen me aan. Haar altijd golvende haren voelen zacht aan tegen mijn gezicht en gelukkig weent ze niet meer.
'Ik ben zo blij dat je hier net op tijd binnen was. Ik wil niet weten wat er zou gebeurt zijn als je later was.' zegt Hallie zachtjes en zacht wieg ik haar in mijn armen.
'Gelukkig is het niet verder gegaan dan dit, maar Thor gaat zijn straf nog krijgen. Wil je jezelf eerst opfrissen of kom je meteen ontbijten?' vraag ik haar liefjes. Volstagg en Sif brengen samen Thor weg naar zijn kamer.
'Ik ga me snel opfrissen. Wil je hier op me wachten?' vraagt ze op een verlegen toon. Snel knik ik en schenk haar een gelukzalige glimlach, een glimlach die ik enkel heb als ik naar haar kijk. Ze pakt wat kledij uit haar kast en verdwijnt voor even in de badkamer. Terwijl ze in de badkamer is, maak ik ondertussen haar bed op en probeer alle spullen op te rapen dat zijn gevallen.

Reageer (1)

  • Allysae

    Ik haat thor maar aan de enekant blijft hij sexy

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen