Foto bij 027

Speciaal voor mijn verjaardag, maar geef me nu een knuffel!!!

Hallie's POV:
Samen met Loki aan mijn zijde, vertrekken we naar de eetzaal. Iedereen -buiten Thor- zit aan de eettafels en ik weet dat er een spannende moment zal aanbreken straks. Loki laat mijn hand even los en gaat naar mijn vader om hem iets te vragen. Mijn vader kijkt eerst verrast, maar knikt uiteindelijk goedkeurend. Op dat moment gaan de deuren open en een verwarde Thor komt binnen. Hij neemt plaats aan tafel en begint meteen met eten. Samen met Loki zet ik me neer aan tafel, om te kunnen ontbijten. Een croissant, drie sneden brood belegd met kaas en hesp, een klein trosje druiven, een appel en een glas fruitsap neem ik om mijn dag te beginnen. Genietend van al het lekkers, eet ik traag mijn ontbijt op terwijl Volstagg zoals gewoon snel 3 borden leeg gegeten heeft. Thor is in zijn gezicht wat toegetakeld, aangezien zijn lip gescheurd is en verschillende blauwe plekken zijn gezicht sieren. In tegenstelling tot anders, eet hij deze keer traag en eet niet meer dan 2 volle borden. Als ik naast me kijk, zie ik dat Loki al gedaan heeft met eten en hij staart me liefdevol aan. Met mijn rechterhand neem ik zijn linkerhand vast en geef er een zacht kneepje in. Ik geef hem een klein kusje op de wang, waarna hij glimlacht en ik fluister in zijn oor dat ik hem heel graag zie.
'Mijn liefste, je kunt niet geloven hoeveel ik van jou hou. Straks zullen we onze relatie bekend maken. Eet eerst rustig verder en dan stap ik naar voren. Ook zal ik je naar voren toe wenken, zodat ze kunnen zien hoe verliefd we zijn.' Fluistert hij zachtjes terug in mijn oor en met blozende wangen eet ik rustig mijn bord leeg.

'Mag ik even iedereen's aandacht?' Zegt Loki luid en meteen kijkt de hele zaal zijn kant uit. Hij wenkt me om naar hem toe te gaan en als ik bij hem ben, neemt hij mijn ene hand vast.
'Zoals jullie weten heb ik Hallie onlangs terug gevonden op Midgard. Vanaf het moment dat ik haar de eerste keer zag, wist ik het meteen dat ik wat voor haar voelde. En tot op de dag van vandaag is dat steeds meer gegroeid.' Vertelt Loki rustig en duidelijk. Plots tovert hij een doosje tevoorschijn, draait zich naar me toe en kijkt me verwachtingsvol aan.
'Hallie, ik hou ontzettend veel van jou. Ik hoop dat je mijn cadeau aanneemt, net als mijn hart. Want ik wil de jouwe zijn voor altijd.' Zegt Loki verder, terwijl hij het doosje opent en er een prachtige ring tevoorschijn komt. De ring in het doosje blinkt mooi, een gouden ring met een smaragd groene edelsteen in het midden. Naast deze grote edelsteen zijn er nog kleinere edelstenen te vinden in andere soorten groen, die eindigen met een lichtblauwe edelsteen.
'Natuurlijk, hou ik evenveel van jou Loki.' Weet ik net nog te zeggen. Mijn ogen blijven hem aanstaren, terwijl hij de ring rond mijn vinger plaatst. Nog steeds ben ik niet in staat veel te zeggen, te overdonderd van het net verkregen cadeau.
'Zoals jullie allen kunnen zien, Hallie en ik houden enorm veel van elkaar. Daardoor wouden we het vandaag dan ook officieel bekent maken aan iedereen, zodat jullie weten wat er zich tussen ons afspeelt.' Vertelt Loki zijn laatste woorden en geeft me dan een intens, lange kus.

Reageer (1)

  • Allysae

    ik wil thor happy maken en temmen

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen