Foto bij 028

{De foto is haar ring dat ze van Loki kreeg, enkel de witte edelsteentjes zijn dan ook groen en de laatste lichtblauw.}

Na de intense kus, omhels ik Loki een tijd lang. Alle mensen in de eetzaal staan recht om te applaudisseren. Als we elkaar loslaten, staan Loki's ouders en mijn ouders daar om ons te feliciteren.
'Oh schat, ik ben zo gelukkig voor jou.' Zegt mijn moeder. Ik glimlach en knuffel haar een tijd lang. Ook de moeder van Loki is dolgelukkig en knuffelt hem haast dood van geluk.
Na alle felicitaties wenkt mijn vader me even apart.
'Normaal hebben alle meisjes en jongens op Alfheim op hun achttiende verjaardag hun speciale krachten ontwikkeld na een half jaar training. Graag heb ik dat je meegaat met ons voor een half jaar, zodat al je krachten en gaven tevoorschijn komen.' Zegt mijn vader.
'Maar eerst wil ik dat je een tijdje je gelukkig voelt hier op Asgard. Die training gaat niet gaan lopen en je krachten zullen geleidelijk aan zich wel kenbaar maken.' Zegt hij verder, waarna ik hem meteen omhels.
'Dank je vader, ik wil inderdaad nu nog even op Asgard bij Loki blijven.' Zeg ik blij. Daarna staat Frigga klaar om me hartelijk te begroeten met vele complimentjes en een lange knuffel.
'Ik ben zo gelukkig, nu ik weet dat mijn zoon zich goed voelt bij iemand die hem graag ziet. Zorg goed voor hem, ik ben zeker van dat je dat nu al doet hoor. Maar als je het blijft doen, zul je zien dat hij nog meer van je gaat houden dan dat hij nu al doet.' Fluistert ze me toe.
'Zal ik doen, ik hou van hem met heel mijn hart.' Fluister ik terug. Ze laat haar knuffelgreep wat losser en kijkt me glimlachend aan.
'Dat zie ik, Hallie. Ik zie dat je van hem de gelukkigste man maakt die er momenteel is.' Zegt ze weer op een zachte toon, waarbij haar ogen glunderen van geluk.

Tegen de avond is er een groot feestmaal voorbereidt, waarbij enkel Thor niet welgezind is. Er wordt vrolijke muziek gespeeld en vele dansen op de muziek. Ook zijn er verschillende van mijn familie die een stukje van hun magische kunsten laten zien en die zijn stuk voor stuk verbluffend mooi.
Als ik moe word, zeggen Loki en ik gedag. Samen gaan we richting mijn slaapkamer, waar we opnieuw de nacht samen zullen doorbrengen. Nadat ik me omkleed heb, vind ik - opnieuw- een bijna naakte Loki die enkel nog zijn onderbroek draagt. Opnieuw heeft hij een grote grijns op zijn gezicht bij het zien van mijn rode wangen. Onzelfzeker stap ik naar het bed toe om me naast hem neer te leggen. Zijn hand strijkt door mijn blonde haren om vervolgens zachtjes mijn gezicht te aaien.
'Ik hou ontzettend veel van jou. En zelfs nog meer als je zo schattig bloost.' Zegt Loki liefjes tegen mij. Ik giechel zachtjes bij zijn woorden, waarna hij me een zacht, intiem kusje op mijn lippen plaatst. Ik kus hem even liefdevol terug en leg daarna mijn hoofd op zijn borstkas, om zo in slaap te vallen. Nog een laatste keer kijk ik naar mijn hand, waar een schitterende ring geplaatst is door Loki. Het zal waarschijnlijk ongelooflijk veel gekost hebben, meer dan dat ik ooit al heb mogen zien. Ik geef de ring een zacht kusje en sluit daarna mijn ogen, om vervolgens in een diepe slaap terecht te komen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen