Foto bij Crash Sixteen

HARRY STYLES POV!

"Linn zei toch dat haar moeder enkel onzin uitkraamt." zeg ik. Ik geloof niet alles wat haar moeder vertelt,maar diep vanbinnen knaagt het aan me en heeft het me wel aan het denken gezet. Wat zou ze ermee bedoelen? Over wie heeft ze het? Louis haalt zijn schouders op.
Liam zit achter het stuur en heeft zijn blik op de weg gericht. Zayn zit naast hem en kijkt hem aan.
"Liam, wat is er?" Vraagt hij. Hij haalt zijn schouders op.
"Kom op," Zayn legt zijn hand op zijn bovenbeen en geef er een zacht kneepje in. "Vergeet gewoon Linn's moeder en geniet van je vakantie."
Liam kijkt hem aan en schenkt hem een glimlach.

"Strand!!" Niall springt uit de auto, gevolgd door Louis en allebei rennen ze het strand op richting het water. Ik glimlach en samen met Zayn en Liam ga ik, op een wat trager tempo, ook naar de zee. Ondertussen hebben Niall en Louis hun shirt al uitgetrokken en zijn ze het water ingerend.
"Haz?" Louis wenkt me, maar ik heb helemaal geen zin om nat te worden dus blijf ik maar mooi ver weg van de zee.
"C'mon Harry. Liam, ik denk dat we even moeten helpen." Zayn's stem klinkt zeer dichtbij en voor ik het weet hebben ze me beide vast. Liam mijn benen en Zayn mijn armen. Ze beginnen met me te zwieren en tellen af. "Wacht, mijn mobiel!" Roep ik en probeer mijn mobiel uit mijn zak te nemen. Uiteindelijk vind ik hem en gooi hem ergens in het zand.
"3,2,1!" En voor ik het besef krijg ik een heel pak zout water binnen. Proestend kom ik terug boven. Mijn krullen hangen nu als slierten voor mijn gezicht. Terwijl ik probeer de zoute smaak uit mijn mond te krijgen hoor ik Niall en Louis, achter me, me zowat uitlachen. En voor me staat Ziam ook met een grijns van hier tot in Tokio rond hun lippen. "Ik krijg jullie nog wel" mompel ik voor ik een verloren gelopen lok haar achter mijn oor steek.
"Wel, is Hazza nat?" Louis' engelenstem klinkt grijnzend, maar ook zo helder in mijn oor. Ik draai me om en kijk recht in twee grijsblauwe twinkelende ogen.
"Hoe zou dat komen?" Zeg ik sarcastisch en geef hem een onverwachte duw tegen zijn schouders waardoor hij zelf kopje onder gaat. Lachend kijk ik hoe hij terug boven komt en naar Niall toe zwemt. De blonde Ier heeft niets door en wordt door Louis zonder pardon onder water getrokken.
"Harry?" Ik schrik me dood als Liam plots naast me staat.
"Li, je zorgt me nog eens een hartverzakking"
"Maar nu toch een andere verzakking" zegt hij en met een grote grijns doet hij pootje lap met me en lig ik voor de tweede keer op de zeebodem. Gelukkig had ik wat adem genomen en laat ik me gewoon door het water omhoogkomen. Ik laat me op mijn rug drijven tot ik twee handen op mijn borstkas voel. Ik open mijn ogen en kijk in het lachende gezicht van Louis.
"Hey schoonheid" fluistert hij. Mijn hart mist een slag en langzaam ga ik terug recht staan. Ik draai me om en zie dat Niall en Liam, Zayn proberen het water in te krijgen. Iets wat zo te zien grandioos mislukt.
"Kom" Louis neemt mijn hand vast en trekt me mee wat dieper de zee in. Het water komt bij me nu net tot boven mijn navel. Bij Louis wel wat hoger. De kleine jongen. Snel laat ik mijn blik nog eens afdwalen naar de drie anderen, die nu momenteel zandgevecht aan het doen zijn. Ik voel Louis' handen opnieuw op mijn borst waardoor ik hem aankijk.
Zijn ogen twinkelen en stralen iets uit. Het lijkt wel alsof het heldere water van de zee weerspiegelt in zijn ogen. Ik wikkel mijn armen rond zijn middel en trek hem wat dichter tegen me aan. Zijn gezicht komt dichterbij tot mijn voorhoofd tegen het zijne steunt. Onze neuzen tikken elkaar terwijl de golven van de zee leuk verder tegen mijn benen klotsen. Ik sluit mijn ogen en langzaam voel ik zijn fijne zachte lippen op de mijne. Een onbeschrijflijk gevoel raast door me heen. Een bom van miljoenen vlinders ontploft in mijn buik en beginnen vrolijk rond te fladderen. Veel te snel, naar mijn zin, haalt hij zijn lippen weg en kijkt me aan.
"I love you, Styles" rolt er over zijn lippen.
"I-I love you so much more" krijg ik met moeite over mijn lippen, betovert door zijn prachtige stem, die deze woorden zei en die kristalheldere ogen, die me gevangen houden. Opnieuw druk ik mijn lippen op de zijne, maar door mijn onverwachte actie verliest Louis zijn evenwicht en vallen we allebei zoenend in het zoute heldere water. Mijn handen vinden de weg naar zijn bruine haren en mijn vingers klemmen zich erin vast. Door ademnood komen we allebei terug boven. Ik geef hem nog kort een zoen op zijn neus voor ik naar het strand kijk. Er is niemand, maar dan ook niemand op het strand. Waarschijnlijk omdat we net in een kleine baaizitten. Zelfs Niall, Liam en Zayn zijn verdwenen. Enkel Louis zijn shirt ligt er nog. Ik neem Louis' hand vast en samen lopen we zo de zee uit. Als we bijna aan het strand zijn, draai ik me om en kijk de mooiste jongen op deze planeet aan . Ik zet een stap achteruit, recht in een put, in het zand en val achteruit opnieuw het water in, Louis' hand nog steeds vasthebbende, valt hij bovenop me. Ik duw me omhoog op mijn ellebogen en kijk hem lachend aan. Hij ligt bovenop me, onze benen verstrengeld in elkaar. Het water kittelt mijn voeten en golven klotsen over ons heen. Ik trek Louis wat dichter tegen me aan en geef hem een zoen. Telkens opnieuw als zijn lippen de mijne raken raast een ongelooflijk goed gevoel door me heen.
"Lou, ik hou van al van de eerste keer dat ik je zag" fluister ik in zijn oor. De zon schijnt fel op mijn huid, maar wordt meteen afgekoeld door de koelte van het zeewater. Louis glimlacht en geeft korte zoentjes op mijn neus en zakt zo af naar mijn lippen.
"Love you more Styles"
Ik grinnik en duw Louis opzij, maar hij houdt me vast waardoor we beginnen rollebollen op het strand. Wat hou ik toch zielsveel van deze gekke jongen.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen