Foto bij ||O65

||The Forbidden Forest

||Draco||


Spring was neergeknield bij Winter en streelde heel zacht over haar rug. Deze leek niet te reageren of, haar kennende, wist niet hoe ze moest reageren op een dergelijk teder gebaar. Autumn was ondertussen naar Summer toegelopen en samen keken ze vanaf een afstandje toe, geen van beiden leek aanstalten te maken ook maar iets van berouw te tonen. Toen Summer dan eindelijk haar mond opende hoopte ik op iets waaruit bleek dat ze toch een hart had. “Breng haar naar Aurient. Ik haal het Orakel.” Haar woorden klonken gevoelloos en mijn hart ging sneller kloppen ten teken van de woede die plotseling bij me opkwam.

“Zeg kun je haar op zijn minst niet de tijd geven bij te komen! Ze is in de afgelopen week neergestoken, bijna vermoord en heeft net al haar kracht verbruikt! Haar hele wereld is overhoop gehaald!” Snauwde ik Summer toe met een venijnig gebaar in de richting van Aurora. Summer scheurde haar blik los van haar zus en keek me vernietigend aan. “En jij vergeet wie ze is, wat ze heeft gedaan en hoeveel mensen ze daarbij heeft vermoord. Je liefde voor haar vertroebeld je beeld en verhult de realiteit.” Beet ze me op haar beurt toe. “En jou haat doet dat niet wilde je zeggen? Je loopt aldoor te vertellen dat Winter geen hart heeft en dat ze gevoelloos is, zoals ik er nu tegen aan kijk is het andersom.” Terwijl ik begon te schreeuwen voelde ik dat alle ogen zich op mij richtte, inclusief die van Winter. “Je zeurt maar door over hoeveel mensen er dood zijn gegaan door haar seizoen en je beseft niet eens dat jullie allemaal verantwoordelijk zijn voor doden! Hoe vaak hoor je wel niet dat er bliksem is ingeslagen in huizen, die vervolgens afbranden met de bewoners er nog in. Laat staan mensen die regelrecht door het onweer worden geraakt. Mensen die omkomen bij overstromingen door overmatige regenval!” Mijn stem klonk oorverdovend door de omringende stilte terwijl ik mijn vinger beschuldigend in de richting van Autumn stak.

“Spring is verreweg de meest onschuldige maar hoeveel pasgeboren dieren komen er wel niet om het leven of worden dood geboren! En staat haar seizoen niet voor nieuw leven. Daarbij zijn er mensen die dood gaan aan hooikoorts!” Dit kwam er wat onzekerder uit, ik wist eigenlijk niet zo veel te bedenken bij Spring, en eigenlijk wilde ik haar niet zwart maken aangezien zij de enige leek met een beetje gevoel. “En dan jij!” Snauwde ik naar Summer, die ondertussen in alle staten leek. Haar gezicht was een woedend masker en haar lichaam trilde van wat waarschijnlijk ingehouden moordneigingen waren. Toch nam het volume van mijn stem toe. “Mensen gaan te vroeg op het ijs en zakken er door? Nou mensen krijgen het ook warm, duiken de zee in en sterven vervolgens aan onderkoeling! Ben jij daar dan ook verantwoordelijk voor want in mijn ogen is dat hetzelfde? Er sterven mensen en dieren in auto’s en andere kleine ruimten omdat het er te warm word! Als het te lang droog is dan is er niet meer nodig als een smeulende sigaret om honderden hectaren grond af te branden waar tientallen mensen bij om kunnen komen! Dus ben jij beter als haar?” Sloot ik mijn tirade af. Mijn wangen waren rood geworden van woede en ik was buiten adem alsof ik net een eind gesprint had, maar het voelde goed mijn hart te luchten.

Summer vatte het echter niet bepaald goed op en met een gouden gloed in haar ogen kwam ze in beweging.


Omdat jullie best een tijdje hebben moeten wachten (zo'n acht maanden..) heb ik hier nog een stukje ^^

Reageer (10)

  • Histoire

    Haha, dat met die hooikoorts (;

    7 jaar geleden
  • NoDeatheater

    Nice! (:

    1 decennium geleden
  • mOoNx

    snel verder

    -xx-

    1 decennium geleden
  • Aerys

    I love it!
    :9~

    1 decennium geleden
  • TheSecret

    Woowie stoer stuk!! Draco heeft lef wou niet zo'n iemand als Summer woendend hebben ;o
    Top stukje!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen