Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Lucilya

    Haha we hebben dezelfde muziek en boeken smaak! Voor ik val is een van mijn lievelingsboeken :3

    1 decennium geleden
  • Clinomania

    IK ZOU JE OP VERHAAL ECHT LEZEN VOORAL JE PERCY IDEE MAN IK HOU VAN PERCY

    1 decennium geleden
  • Aves

    Ik zou je OP lezen omdat ik ook totaal geen fan ben van One Direction. Ik vind het echt een cool idee, iets waar ik nog nooit iets over gelezen heb. Ik kon vroeger ook geen boeken schrijven, maar met jezelf pushen kom je al heel ver. Niet dat ik nu een boek heb geschreven, hahahahaha nee, maar ik ben er wel volop mee bezig.

    1 decennium geleden
  • JUSTxSOMEONE

    Je bent echt heel goed in fanfics schrijve waarop stoppen dan ik vind je zayn story wel leuker dan je Harry story sterker nog dit is vet enige verhaal dat ik lees waar ze niet beroemd in zijn elke keer als ik zie 1D bestaat niet deed ik zelfs geen moeite meer maar bij jou was het anders aangezien in praktisch verliefd was op je vorige verhaal oké misschien meer een crush had dus dacht ik i'd like to read some more of the sarcasm that girl has and damn i'm so happy I did that je mag echt niet stoppen misschien nog een zayn fanfic ik wil wel Same met je schrijve OMG that would be soooo freaking awesome laat me iets weten en p.s ik vind het rot voor je van die migraine zelf krijg ik ook snel hoofdpijn aangezien een van mijn ogen besloot snel vermoeid te worden na een korte inspanning bv tv kijke fanfics lezen laten dat nu net mijn favo bezigheden zijn .. Niets aan te doen everbody has His/her issues p.p. S. Sorry voor et lastigvallen :)

    1 decennium geleden
  • simplyme

    Ik denk dat ik de story zowiezo zou gaan lezen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen