Foto bij *34*

‘vanavond gaan we los!’ roept Tony vrolijk. We hadden voor het eerst dat ik bij SHIELD werkte een avond vrij en Tony wilde uit. Met een beetje moeite had hij iedereen bij elkaar en had hij iedereen zo ver gekregen dat we mee gingen.

‘dus wat drinken we vanavond?!’ ik kijk door de kroeg en slaak een zucht. Het was al zo lang geleden dat ik in een kroeg was dat dit een beetje vreemd aanvoelde. Tony bestelt voor iedereen een shotje. “waar drinken we op?” vraagt Natasha. Tony haalt zijn schouders op.
“dat ik zo geweldig ben?” iedereen rolt hun ogen en slaan het shotje achterover. Niet veel later zijn de meeste al druk met elkaar in gesprek. Tony staat naast me. “dus… wat denk je, durf je een wedstrijd met mij aan?” ik neem net een stok van mijn cola. Thor neemt een gigantische slok van zijn bier. “wat voor wedstrijd?” Tony grijnst breed and bestelt een shot en houd hem omhoog. “wie het eerste moet stoppen!” er speelt een glimlach om mijn gezicht en dan haal ik mijn schouders op. “wat krijgt de winnaar?” Tony haalt zijn schouders op en bestelt shotjes en gaat aan een tafel zitten. “ik wil dat je toegeeft dat ik niet diegene was die schuld heeft aan de dood van je vriendin” even ben ik stil. Dan knik ik. “en ik wil dat je ophoud met zoeken naar mij en wat ik kan” hij knikt ook en we nemen allebei plaats. “jullie mensen kunnen mij niet verslaan!” Thor komt naast me zitten en kijkt naar Tony. Tony haalt zijn schouders nog eens op. “iemand anders die nog mee wilt doen?” Clint en Steve komen er ook nog bij zitten. Dan begint het.

Na een aantal glazen stopt Thor omdat hij wordt opgeroepen. Clint gaat als eerste knock out en Natasha neemt hem mee terug. “veel succes nog” ze zwaait en loopt weg. Ik kijk even naar Tony en dan naar Steve. Ze zien er allebei niet eens dichtbij dronken uit maar als het volgende shotje op is zie ik iets van dronkenschap bij Tony. Voor hij echter door kan komt Pepper binnen. “hi Molly, Steve” ze draait zich naar Tony en vouwt haar armen over elkaar. “nu mee!” Tony wil er tegen in gaan maar Pepper pakt zijn oor al vast en trekt hem mee naar buiten. Dan zijn Steve en ik alleen over.

Reageer (1)

  • MysticXheart

    ik zie dat dus echt al gebeuren tussen pepper en tony XD
    snel verder

    nuiktochbezigben; ikhebeennieuweavenger\thgstorie.Ietsvoorjou?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen