Foto bij Chapter sixty, part one: Which one?

12 August 2013

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • loveLouizzz

    waarom zoeken ze een nieuw huisje? ze kunnen tog bij Liv in het apartement? huhm... :)

    1 decennium geleden
  • Bolognese

    Ik zit er ook echt tegen op :(.Ik en men beste vriendinnen zijn een groepje van 5 en 1 van mijn bff's veranderd van school en de andere gaat terug naar haar thuisland (aan de andere kant van de wereld),dus ja ik zit er echt tegen op!

    1 decennium geleden
  • StylesNicole

    urghh, vervelend dat je nu zo alleen thuis zit en zo tegen school op kijkt ):
    Hopelijk valt het mee en komt het allemaal nog wel goed,
    Ik gun het je iig!

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Aaaaaw zo schattig! En idd ik ga echt nie graag naar school sinds bitchen mijn beste vriendin afgenomen ebben en ik heb daarom ook niemand op school... Hopelijk leer ik volgend jaar nieuwe mensen kennen op mijn nieuwe school... Kvind wel eng maja nieuwe stappen eh :)

    1 decennium geleden
  • ShariPower

    In het begin kijk je er echt tegen op, maar na verloop van tijd heb je wel een andere mening.
    Ik zat vorig jaar in mijn laatste jaar middelbaar en was gebuisd en moest dus mijn jaar overdoen. Al mijn vriendinnen hebben mij toen laten vallen omdat ze vonden dat ze verder moesten gaan met hun nieuwe leven op de universiteit. Wekenlang ben ik daar ziek van geweest en ik heb toen de beslissing genomen om mijn jaar over te doen, maar niet in de stad waar ik woon. En nu in juni heb ik mijn diploma behaald op mijn nieuwe school samen met mijn nieuwe vrienden en ik kan je verzekeren ik heb geen minuut spijt gehad van mijn beslissing om naar een nieuwe school te gaan want nu weet ik wie mijn echte vrienden zijn, en nieuwe vrienden maak je snel. Ik hoop dat de eerste schooldagen toch een beetje meevallen
    P.S geweldige story :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen