Foto bij Proloog

Dit is de proloog van het afsluitende deel van Zodiac Legends.
I hope u like it^^
Hoofdstuk 1 volgt komende week.

We begonnen uit elkaar, twaalf nietsvermoedende kinderen die leefde in een doodnormale wereld. Als ik terug denk aan die tijd, is alles in een rap tempo gegaan. We leerde onze beschermers kennen en we kwamen één voor één bij elkaar. Er werd van ons verwacht dat we in één klap volwassen zouden zijn en dat we de duistere krachten zouden bevechten. Net toen we dachten dat alles achter de rug was, bleek dit niet zo te zijn. Een dertiende sterrenbeeld werd aan ons team toegevoegd en vele van onze dierbare waren overleden. De sterker geworden krachten waren terug en we werden in het nauw gedreven. Drie van onze sterrenbeelden moeten we op de dag van vandaag missen. Gelukkig kregen we steun van onze oosterse broeders en zusters en nu zijn we samen één groot sterk team. Er zijn nog maar twee dingen die ons te doen staan. De eerste is de vergiftigde pijl vinden. De pijl die alleen maar in mythes en verhalen voorkomt en nog nooit dood een levende persoon gezien. Ten tweede moeten we voor eens en voor altijd met de slangendragers afrekenen, want dat is waarvoor we leven.

Wij zijn de reïncarnaties van de sterrenbeelden geschapen door de engelen van het licht. Wij zijn degene die zich kunnen transformeren in de sterrenbeelden waardoor onze vechtkunsten groter worden. Wij waren gesplitst en zijn bij elkaar gekomen.
Van de dertien zijn er nog tien over. En we moeten er alles aan doen om met z’n tienen in leven te blijven in onze zoektocht naar de vergiftigde pijl en de strijd tegen de slangendragers.

Reageer (1)

  • Itsuki

    wauw, als hier een boek van gemaakt werd, dan was ik degene die het als eerste kocht.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen