Foto bij A ranger/traitor 138

Een hele werkdag erop zitten, nat geregend en mijn eerste (dodelijk vermoeiende :( ) baskettraining van het seizoen erop zitten.
En nog slaag ik erin jullie vandaag een grijze jager te bezorgen (al is het redelijk laat op de dag)
Ik vind dat jullie me nu wel dankbaar mogen zijn (A) (A) (A)

De Skandiër kwam bij toen ze al een heel eind bij de inham uit de buurt waren. Hij was onaangenaam verrast door het feit dat hij aan handen en voeten gebonden op de schouder werd gedragen en toen hij blijk wilde geven aan die verontwaardiging, merkte hij dat hij ook nog een prop in zijn mond had.
“Halt, Arnaut, onze vriend hier is wakker,” zei de man die hem droeg.
“Moet ik hem even van je overnemen, Sean?” vroeg een andere man.
“Ja, bedankt Arnaut.” Waarna hij alles behalve zachtzinnig op de grond gesmeten werd om daarna op de schouder van de ander gehesen te worden. Ondertussen was het hem wel duidelijk dat dit niet een of andere idiote grap waar Skandiërs elkaar om de zoveel tijd op trakteren. Dit waren duidelijk geen Skandiërs even dacht hij nog dat het Hibernianen waren, die het beu waren dat ze in hun land kampeerden, maar toen zag hij de derde man in zijn gevlekte mantel met zijn boog op zijn rug en wist hij dat ze uit Araluen moesten komen. Zelfs dronken en met barstende koppijn besefte hij dat hij, gezien de huidige situatie, overal beter af was dan in handen van Araluenen en zeker als daar een heuse grijze jager tussen zat. Normaal was hij geen gelovig man en waren goden alleen goed om mee te vloeken, maar nu deed hij toch een schietgebedje naar alle goden die hij zo snel kon bedenken. Ondertussen werd hij behoorlijk door elkaar geschud en hij was dan ook min of meer opgelucht toen ze eindelijk de plek bereikt hadden waar de mannen hun kamp hadden opgeslagen. Die opluchting was maar van korte duur, want onmiddellijk grepen de mannen hun spullen bij elkaar en sprongen op hun paard. Blijkbaar vonden ze dat hun kamp te dicht in de buurt was van de andere Skandiërs nu ze hem erbij hadden. Hij werd dwars over een paard gelegd en dat was nog veel erger dan gedragen worden. Skandiërs hadden het onder normale omstandigheden al niet zo op paarden en terwijl de zadelknop in je buik prikte en je de grond op en naar zag gaan vlak onder je hoofd, terwijl de paardenhoeven op geregelde tijd zand en slijk in je gezicht wierpen…

Reageer (4)

  • Legolasta

    heeee, zie ik ineens een reactie van mijn oude account! Heb ik dit dus ook al gelezen!

    9 jaar geleden
  • Feanor

    arme kerel. ik hb een klein beetje medeleide met hem, klein beetje maar :D

    1 decennium geleden
  • katl1

    Ik krijg bijna medelijden met hem xD
    SNEL VERDER

    1 decennium geleden
  • CarAriLina

    Ja ik ben je heeeeel erg dankbaar ik was maar aan wachten en wachten en toen ineens een deeltje :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen