Foto bij 1.1 Nieuwelingen

Weer een nieuwe story over de Cullens. Deze story heb ik geschreven voor de wedstrijd Nanowrimo en daarvoor moest je 50.000 woorden schrijven in één maand. Ik heb me aan een schema moeten houden omdat ik zo naar Engeland ga enzo. Ik heb het verhaal nu af en ik hoop echt dat jullie het leuk vinden.

Ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit zou schrijven: “Ik geloof in weerwolven, vampieren en andere mythische wezens.” Nou heb ik het toch geschreven en het is nog waar ook. Kan je het niet geloven? Nee, ik ook niet in het begin. Ik ben ervan weggerend, maar het heeft me ingehaald.
Nu denk je vast, waar heeft ze het over. Het wordt je allemaal duidelijks als ik je mijn verhaal vertel. Het begon allemaal op de eerste dag van het nieuwe schooljaar...


Met een loom gevoel werd ik wakker. Ik keek uit het raam en ik zag dat het regende. Heerlijk, dat past ook echt bij mijn humeur.
Ik stond op uit mijn bed en toen mijn voeten de koude vloer aanraakten, ging er een rilling door mijn lichaam heen.
Even liet ik de kou mijn lichaam over nemen en toen liep ik naar mijn eigen badkamer. Mijn kleren lagen er al, dus ik deed de douhe aan. Ik kleedde me uit en ging er onder staan. De warme stralen stroomden over mijn lichaam. Toen pas voelde ik me echt wakker worden.
Een glimlach seerde mijn lippen toen ik beseft dat ik mijn vrienden vandaag weer zou zien. Twee maanden was echt te lang.
Ik deed de douche uit en ik droogde me af. Deze week zou Grease in de auto worden gedraaid, dus ik begon het alvast te zingen. Vrolijk op mijn eerste schooldag was ik nooit, dus ik genoot er van.
Toen ik klaar was in de badkamer, heemaal aangekleed, liep ik naar beneden. ik deed wat cornflakes met melk in een km en ik ging aan de keukentafel zitten. De laptop die ’s ochtends altijd op de keukentafel lag, deed ik aan. Ik checkte mijn e-mail en ik zag dat ik een mailtje had van mijn beste vriendin. Ik glimlacht. Ik mist haar, ze was verhuisd naar Nederland.

Lieve Angela
Ik weet dat het vroeg is, maar het is mijn eerste dag hier in Nederland. Ik ben heel erg zenuwachtig en je weet wel. Ik ken hier niemand en het liefst wil ik terug naar Schotland. Ik hoor thuis in de hooglanden, niet hier in dit kikkerlandje.
Nou ik moet vandaag dus naar school. Niemand rijdt hier auto en iedereen gaat met de fiets. Dacht het dus niet dat ik dat ging doen hè, ze kunnen de pot op. Ik ga lekker droog in mijn auto zitten hoor.
Veel succes op school,
Bianca


Een paar tranen verlieten mijn ogen terwijl ik de brief las. Ik miste haar zo, helemaal nu. We waren al vanaf onze vijfde niet echt lang van elkaar gescheiden geweest en nu woonde ze ver weg.
Treurig schreef ik haar terug

Lieve vriendin
Ik ga zo naar school maar ik wilde je eerst e-mailen.
Wees niet zo zenuwachtig, je zal het fantastisch zoals altijd. Jij hebt de kracht om het doen. Daarom zijn wij ook vriendinnen, dan heeft ten minste iemand die krijgt.
Eerste dag van het nieuwe schooljaar, ik haat het en ik vind het fantastisch. Ik wil niet naar school gaan maar ik wil heel graag onze vrienden weer zien.
Ik moet nu gaan, ik hoor de auto van Joshua. Ik zal hem een kus van je geven.
Loves
Angela

Reageer (1)

  • Hemera

    klinkt leuk
    je hebt een aangename schrijfstijl
    snel verder
    X(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen