Foto bij 2.1 Alleen

Ben nu in Engeland, maar ik kan toch even op de computer. Dus hier hebben jullie een deeltje.

Ik gaf Joshua een kus op zijn wang en ik zei de rest gedag. Toen stapte ik de auto uit en zwaaide ik ze gedag. Ik draaide me om naar het grote huis dat helemaal alleen stond. Wat er heerlijk aan was, was dat niemand zich met je bemoeide, maar het was wel alleen, zonder iemand om je heen.
Ik liep het huis binnen en ik hoorde niemand. Het was doodstil, niemand was er.
Ik dumpte mijn tas in de woonkamer en ik liep door naar de keuken. Ik schonk wat cola voor mezelf in en ik deed wat chips in een bakje. Ik nam het mee naar mijn hoekje in de woonkamer. Daar lagen allemaal kussens bij het raam en had ik het beste uitzicht op het bos, mijn schatje.
Ik pakte mijn boeken en ik las van allemaal de achterkant. Bianca had me een paar boeken gegeven om te lezen zodat ik mezelf bezig zou houden. Eén of andere twilight-saga en alle boeken van Mel Wallis de Vries. Ook nog één of andere serie over heksen. Onze favoriete onderwerp in boeken: dingen die niet bestaan.
Ik begon de achterkant van het eerste boek van de twilight-saga te lezen. En toen zag ik. Daar stond zijn naam, “Edward Cullen”. Toeval, schreef ik mezelf voor, maar toen ik de samenvatting steeds verder las werd mijn verbazing steeds groter. Dit leek echt op de Edward die ik zag.

“When Isabella Swan moves to the gloomy town of Forks and meets the mysterious, alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. With his porcelain skin, golden eyes, mesmerizing voice, and supernatural gifts, Edward is both irresistible and impenetrable. Up until now, he has managed to keep his true identity hidden, but Bella is determined to uncover his dark secret.”

Ik gooide het boek weg en ik staarde naar het bos. Dit was gewoon toeval, hele erge toeval. Ik stond op en dronk mijn cola op. Ik had geen zin meer om te lezen. Het enige dat nu door mijn hoofd afspeelde was “Edward Cullen”. Alleen die naam ging door mijn hoofd en dat kon ik niet aan.
Snel pakte ik mijn bak chips en mijn lege glas op van de grond en ik ging naar de keuken. Ik deed de laptop weer aan en ik schonk nog wat cola in.
Ik checkte weer mijn e-mail en met een glimlach zag ik dat ik al weer een mailtje had gekregen van Bianca.

Reageer (2)

  • SuperLouby

    hahaha
    verduuur :)

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    heyhey! cool dat je er een opzet in engeland:D
    is het een beetje leuk:) daar hihi:)
    ga snel de andere 2 lezen :D
    -x-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen