Hoe kan hij dat zeggen? vraag ik aan yasmine. ik zie dat ze haar schouders om hoog haalt. ik weet het niet meid ik weet het niet. kom laten we maar terug gaan, morgen hoef je hem niet te zien want de jongens gaan klimmen in de bossen enzo en wij gaan shoppen! zegt yasmine. ja dat klopt ik spreek hem morgen avond wel! de meiden liepen terug naar hun tent, en gingen op hun matrasje liggen. er kwam een meisje naar hun toe gelopen en zei: gaat het wel? ik zie dat je tranen in je ogen hebt! oh ik ben trouwens fien! zei het meisje met krulend blond haar. hoi ik ben yasmine en dit is esmee en ze wijst naar mij! ook hallo esmee en yasmine, wat is er nou aan de hand je kan het me vertellen. heel lang verhaal yasmine verteld het maar zeg ik en knik naar yasmine. na dat yasmine het hele verhaal aan fien had verteld gaf fien mee een knuffel en zei: woooh heftig. hij houd wel van je! esmee: we zien wel morgen avond he?

die avond hadden we het gezellig met fien, we hebben veel gelachen en zijn dan toch rond 02:00 gaan slapen.
de volgende dag was al begonnen en de jongens waren al weg want die gingen om 8 uur het bos al in. de meiden mochten uit slapen tot 9 uur en gaan om 10 uur de stad in. na dat we gewekt waren om 9 uur keek ik even op mn telefoon. ooh een app van rein.. ik open het berichtje en lees het in mezelf.

hee lieverd,
wij zijn al lekker in het bos als je dit leest
ik probeerde gisteren nog over telopen naar jullie
maar is niet gelukt, vanavond rond 10 uur zijn wij terug
dan moeten we meteen naar bed maar misschien kunnen
jullie proberen om over te lopen?
ik wil je graag zien ik mis je!
dikke kus
je vriendje rein!


ik laat het sms'je lezen aan yasmine. ze geeft me een knuffel en zegt dan alles komt wel goed!! we gaan lekker een dagje shoppen en dan vergeet je gewoon alles zegt fien die het sms' je mee had gelzen over de schouder van yasmine.

wooooh moet je dit topje zien zegt fien. die is echt vet leuk pas aan zeg ik tegen fien. als we weer terug zijn op het kamp is het inmiddels al weer 21:00 uur nog 1 uur en dan ga ik met rein praten. we hebben we heel veel geshopt zegt yasmine. jaa zeker iedereen heeft zn 4 grote tassen vol.

Reageer (1)

  • Reinlicious

    Wixjskckekxn zooo leuk omygod

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen