Foto bij Preface: It's not always a lovestory.

PREFACE


Het werd steeds kouder. Ik sloeg mijn armen rond mijn middel en wreef mijn handen op en neer, met de hoop dat ik zo mijn huid warm wreef. Waarom moest ik ook voor hem wegrennen? Ik draaide me met een ruk om toen ik en takje hoorde breken aan de andere kant van het pad. Niemand.
'Het is gewoon een vogel', fluisterde ik mezelf toe. Maar ik had het weer fout. Hij - de liefde van mijn leven - kwam uit het bos lopen. Hij keek alsof hij gehersenspoeld was.
'Jasper, onthoud wie je bent', fluisterde ik. Ik bood mijn hand aan en stapte voorzichtig naar voren. Dit was het punt waarom het van groot belang zou kunnen zijn als hij me gewoon had veranderd. Ik snapte Bella heel goed. Edward wilde het niet bij haar doen, net zo min als Jasper het niet bij mij wilde doen.
Ik schrok op uit mijn gedachtenreeks toen ik zijn koude huid tegen mijn hand voelde. Ik hoopte uit alle macht dat zijn ogen wat minder dorstig stonden, maar werd al snel teleurgesteld. Zwart. Pikzwart. Hij draaide zijn hoofd naar links, maar bleef me aankijken.
'Jasper', fluisterde ik. Ik voelde hoe hij in mijn hand kneep. Ik geloof best dat het zachtjes bedoelt was, maar ik beleefde er hevige pijn door.
'Sorry', fluisterde hij, voordat alles zwart werd. Zwart als de nacht.
Zwart als de ogen van Jasper, de laatste keer dat ik ze zag.


doorgaan?

p.s
lees de introductie

Reageer (14)

  • Fishbone

    Zo mooi geschreven! x

    1 decennium geleden
  • xMika

    Jeeeezus, moet je dat nog vragen? DOOORGAAAAAN :D

    1 decennium geleden
  • Proprius

    DOORGAAN!!

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    snel verder!:D

    1 decennium geleden
  • mortem

    whoow... snel verder <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen