Foto bij de hoop

Grijsjacht sprong in het water en zwom achter Blauwsteen aan.
''Help!'' gilde Blauwsteen.
''Hou vol ik kom al!'' riep Grijsjacht. Grijsjacht probeerde zo snel mogelijk bij Blauwsteen te komen. Hij sloeg met zijn krachtige voorpoten door het water heen. Grijsjacht greep Blauwsteen in haar nekvel en probeerde haar naar de rand te brengen.
ineens zag Grijsjacht een rode pels op hun afrennen... het was een vos!
''ook dat nog!'' hijgde Grijsjacht. Hij probeerde zo snel mogelijk de andere kant op te zwemmen , zonder Blauwsteen kopje onder ging , zodat ze niet meer kon ademen. Blauwsteen was namelijk flauwgevallen. De vos gleed het water in en was veel sneller dan Grijsjacht .
Grijsjacht legde Blauwsteen neer op de rand en sprong snel weer het water in om de vos weg te jagen.
De commandant probeerde de ogen van de vos te krabbelen , maar toen hij zich uitrekte om hem te raken, beet de vos hem in zijn buik. ''MRAAAAAAUUUUWW'' Grijsjacht gilde het uit en woedend sprong hij op de rand, en Grijsjacht beet het dier in zijn keel. De vos zwom de andere kant op en rende weg. Grijsjacht keek bezorgd naar Blauwsteen.'' Niet doodgaan!! smeekte hij. Grijsjacht pakte Blauwsteen en gleed het water in op naar de overkant. Hij klom de oever op. Daar zag hij Blauwoor en Roodvlek met grote ogen staren. ''Zien jullie dit ?!'' spuugde hij. Ze is flauwgevallen en door welke muizenbrein komt dit!'' ''M..mij''. Blauwoor's stem trilde en ze keek naar de grond. De commandant keek haar woest aan. Bloesemblad liep naar haar toe en schrok . Ze keek Grijsjacht met veel spijt in de ogen en zei :'' Ze is dood!'' Bloesemblad haar ogen werden troebel van verdriet. ''Neeeeeeeeeeeeeeeeee!'' schreeuwde Grijsjacht...

Word vervolgd ....

Reageer (1)

  • Loofpoot

    Je kunt echt merken dat Zandkit het schreef... Eigenlijk moest Blueblaze dit schrijven ik krijg er totaal geen spannend gevoel van. (N)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen