Foto bij Lost OO4.

Vanessa Anne Marshall

"Eat, Pray, Love," mompelde ik tegen mezelf, terwijl ik de dvd in de dvd-speler deed. Uitgebreid ging ik op de lederen bank liggen en trok een dekentje over me heen. Heerlijk zo'n rustig middagje voor me alleen. Ik hoorde wat gerommel in het sleutelgat en ik zuchtte. Toch niet een middagje voor me alleen. De deur werd met een enorme knal dichtgegooid, waarvan ik gewoon schrok.
"Godverdomme!" hoorde ik Harry ineens schreeuwen. Niet veel daarna hoorde ik een knal tegen de muur. Binnen een seconde was ik opgestaan. What The Fuck gebeurt er. Ik rende naar de gang en zag Harry daar als een hoopje tegen de muur zitten. Zijn gezicht was verborgen in zijn handen en zijn schouders schokte. Stilletjes ging ik naar hem zitten en legde ik mijn hoofd op zijn schouder. Ik probeerde hem te kalmeren door zachtjes over rug te wrijven, maar het hielp niet echt. Wat was er met hem gebeurt? Harry huilde nooit. Mijn hart bonkte in mijn keel en ik was echt radeloos op dit moment.
"Harry," fluisterde ik zachtjes, maar er kwam geen beweging in. Ik pakte zijn handen vast en trok ze langzaam van zijn gezicht vandaan. Zijn ogen waren rood en dik van het huilen en met betraande ogen keek hij me dan toch aan.
"Harry? Wat is er gebeurt?" prevelde ik tegen zijn lippen, nadat ik hem een zacht kusje op zijn mond hand gegeven. Opnieuw schoten de tranen in zijn ogen.
"Kom," ik ging staan en trok Harry overeind. Samen liepen we naar de woonkamer en ik ging op de bank zitten. Harry ging ook zitten en legde zijn hoofd op mijn schoot. Zo zaten we een tijd in stilte. Ik snapte echt niet waarom hij zo overstuur was ineens. Er moest vast iets ernstig zijn gebeurt. Hij had zijn ogen gesloten. Hij was aan het nadenken over wat hij moest doen, over wat er gebeurt was. Een zucht verliet zijn mond.
"Ze hebben me de keuze voorgelegd: of ik ga normaal doen en blijf in de band, of ik word, in overleg met Simon, uit de band verwijdert," zei Harry schor. Met open mond keek ik hem.
"Dit meen je niet? Harry! En nu?"
"Ik ben zo klaar met ze, Nessie. Ik wil gewoon weg hier."
"Waar wil je heen dan?" Hij haalde zijn schouders op.
"Geen idee. Ik wil gewoon weg naar en plek hiervandaan. Een plek waar niemand me zal zien en waar ik niet lastig word gevallen. Een plek waar ik rustig kan nadenken. Een mooie plek waar ik kan zijn met jou." Dit was mijn grootste wens ooit. Om weg te gaan met Harry hier naar een plek vandaan. Om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik had hier alleen maar van gedroomd, omdat hij met de band zat.
"Wanneer gaan we?"
"Zo snel mogelijk."

Ik keek toe hoe Harry een grote wereldkaart op de muur hing en hem vastprikte met punaises. Het ging gewoon echt gebeuren. Vandaag zouden we kijken waar we heen gingen en onze spullen pakken en dan morgen zouden we al weg uit Engeland gaan. Het was zo onwerkelijk. Ik realiseerde me gewoon nog niet, dat dit echt ging gebeuren. Harry kwam grijnzend met een zwarte doek naar me toe. Hij drukte een kus op me lippen, terwijl hij de doek voor mijn ogen deed.
"Ben je er klaar voor?" fluisterde Harry tegen mijn oor aan. Ik knikte hevig. Natuurlijk was ik hier klaar voor. Ik kon niet wachten. Harry pakte mijn handen en trok me van de bank.
"Oké, komt ie dan." Hij draaide me een aantal keer rond, waardoor ik nogal duizelig was. Niet veel later voelde ik een dartpijl in mijn handen, als teken dat ik kon gooien. Ik hoopte dat hij ergens op Indonesië terecht kwam, of op een ander lekker warm land.
"Vanessa," hoorde ik Harry kreunen. Ik trok de blinddoek van me hoofd en zag dat ik naast de wereld kaart had gegooid. Nou ik kon je vertellen, dan moest je wel heel slecht mikken om dat voor elkaar te krijgen. Ik schoot in de lach en trok de dartpijl uit de muur.
"Oepsie." Dit was dus geen succes zo. Ik deed de blinddoek bij Harry om en herhaalde het zelfde ritueel bij hem. Ik deed mijn ogen dicht toen hij de dartpijl met veel kracht gooide. Een warm land. Een warm land. Een warm land. Ik deed een oog stiekem open. China. Ik rukte Harry zijn blinddoek af en rende dichterbij om te kijken welke stad. Sjanghai.
"Oh my Harry, we gaan naar Chinatown," zei ik lachend, terwijl ik met mijn vingers Chinezen ogen maakte. Ook Harry begon te lachen en trok me dichter tegen zich aan.
"Ik heb hier al zo lang van gedroomd, Vanes. Samen weg met jou. Geen zorgen aan ons hoofd. Alleen wij twee," prevelde hij tegen mijn lippen. Een warm gevoel ging door mijn lichaam.
"Me too, Harry." En ik kuste hem innig.

Soooorrry voor het weinige schrijven, maar ik ga morgen op vakantie en ik zit allemaal voorbereidingen te doen. Dus ook daar kan ik denk niet zo heel veel schrijven, maar ik ga mijn best doen! Love you guys xxxx


Reageer (6)

  • Chasing1D

    Aw,! (:

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Zo schattig!! Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    Aaawh (:
    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • RomanticWriter3

    Awh! Snel verder!! :)

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    Aaaw lief stukje !!
    Waar ga je heen op vakantie ?? Geniet er in ieder geval van.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen