Foto bij I don't like her!!

hoooi(doeg)

weer een nieuwexD

Enjoy(K)

Edward brengt me naar huis hij was heel spraakzaam in de auto maar ik mompelde iedere keer maar wat terug. Waar zou Jasper nu zijn? Ik kan nu al voor een tijdje aan niets anders meer denken dan hem, vooral nu ik hem mijn verhaal heb verteld. Opeens wordt ik uit mijn gedachte getrokken door Ed: 'we zijn er.' 'oh nogmaals bedankt.'zeg ik als ik uitstap. 'ik zie je waarschijnlijk nog wel.' zegt hij glimlachend. 'ja waarschijnlijk wel.' zeg ik nu grijnzend. Ik loop naar de deur en hoor de auto achter me optrekken. Ik doe de deur open en verwacht dat Agatha meteen op me af zou komen stormen maar het valt mee. Heel voorzichtig sluip ik naar boven naar mijn ''kamer''. Ik laat me op mijn bed vallen. Het is 4 uur en gelukkig is het weekend. Ik trek mijn shirt omhoog om naar mijn wonden te kijken. Ze zien er heel pijnlijk uit maar gelukkig heb ik die pijnstillers van Carlisle gekregen. Ik weet niet wat ik moet doen dus pak ik maar een boek, eigenlijk wil ik wel tv kijken of een DVD ofzo maar Agatha heeft mijn tv afgepakt dus dat gaat niet meer. In een keer lees ik het hele boek uit en als ik klaar ben is het 11 uur en ga ik naar bed.

Jasper POV. (rond 12 uur op Eden's kamer)

ik pak haar bureaustoel en ga aan het voeteinde van Eden's bed zitten. Eigenlijk is ze helemaal niet zo knap en als ik nadenk over wat we samen hebben gedaan is ze ook niet echt aardig. Ze is helemaal niet speciaal hoe kom ik daar nou bij. Jezus wat heb ik ooit in haar gezien? Haar zus die.... hoe heet ze ook al weer? Oh ja Amy is eigenlijk best wel leuk. Veel leuker dan haar!! Ik sta op en ga naar huis ik weet genoeg EDEN IS HELEMAAL NIET LEUK!!

Eden POV. (maandag)

Ik word wakker van een schel gepiep. De zondag was een hel geweest ik moest alle klusjes doen die ik de afgelopen 2 dagen niet had gedaan. Snel sla ik mijn wekker uit en spring helemaal happy uit bed. Het is maandag. Maandag betekent school. (jullie denken nu vast school:( maarja) School betekent Jasper(yeah). Ik kleed me snel aan maak ontbijt en breng het rond dan ga ik meteen naar school. Ik weet het ik ben vroeg maar ja ik wil hem ook zo graag zien. Ik zit al een kwartier op school maar de Cullens zijn er nogsteeds niet de bel gaat en jammer genoeg heb ik vandaag helemaal geen lessen met 1 van hun. Dan maar wachten op de pauze. De uren gingen super sloom maar dan is het toch eindelijk de tijd waar ik op heb zitten wachten: PAUZE. De bel gaat en ik heb razend snel mijn boeken in mijn tas gedaan en ben als eerste het lokaal uit. Ik ga naar de aula en ga aan een lege tafel zitten net zoals altijd. Dan komen de Cullens binnen. Jasper loopt achterop net zoals altijd. Meteen al als ik hem zie begint mijn hart sneller te kloppen, ik ben zo verliefd. Ik wacht even tot hij naar me toe komt maar heel raar komt hij niet. Normaal komt hij altijd hallo zeggen en vragen of ik bij hen kwam zitten maar nu niet. Hij kijkt niet eens naar me om. Ik merk dat ik naar hun tafel zit te staren en dan ineens kijkt hij om. Ik glimlach naar hem en hij kijkt me echt aan met een blik van: wat moet je? Kijk ff de andere kant op ofzo.

Reageer (10)

  • Oblivisci

    ????????

    1 decennium geleden
  • Millionars

    :O gemeeeeen:'(

    1 decennium geleden
  • Troian

    WTF stomme jasper hij mag niet so gemeen doen(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • MearaLilith

    WtfO.o

    VERDERR!!!

    X

    1 decennium geleden
  • SuperLouby

    (6)(6):@ Dat is niet aardig !
    Verder(zip)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen