Foto bij Crash Twenty-two

NIALL HORAN POV!

Ik staar voor me uit. Wit, een spierwitte muur is het enige wat ik zie. Harry durft ik niet aan te kijken. Ik wil niet zien hoe hij er aan toe is. Het enige wat ik weet is dat hij een groot wit verband rond zijn donkerbruine krullen heeft, en dat zijn huid erg bleek is.

"Ik ga even iets halen om te drinken, nog iemand iets?" Vraagt Liam plots. Ik weet wel waarom hij weg gaat, niet omdat hij dorst heeft. Wel omdat hij Harry zo niet wilt zien. Niemand antwoord enkel Zayn schud zijn hoofd. Liam staat op en verlaat de kamer, opnieuw is het muisstil in de kamer tot Louis een diepe zucht slaakt. Iedereen kijkt hem aan. Hij zit in de stoel naast Harry's bed. Harry's grote hand in zijn kleinere geklemd.
"Het is allemaal mijn fout..." Fluistert hij zacht.
"Lou, dat mag je niet zeggen" zegt Linn. Louis schud zijn hoofd en kijkt haar strak aan.
"A- als ik met mijn stomme kop de straat niet wa- was overgestoken zaten we nu niet hier" zijn stem klinkt hees en bij sommige woorden blijft hij haperen.
"Louis... Dat is niet waar." Zegt Zayn terwijl hij zijn hand op Louis' schouder legt. Wild schud Louis zijn hoofd waardoor zijn haren alle kanten opvliegen. Hij legt Harry's hand terug naast zijn lichaam en staat op. Zijn handen trillen en volgens mij heeft hij het zelfs moeilijk om op zijn benen te blijven staan.
"Het is wel waar, Zayn. Het is mijn fout dat Harry hier nu ligt!" Tranen lopen als rivieren over zijn wangen terwijl hij met zijn handen wild in het rond zwaait.
" Ik had hier moeten liggen, niet hij!"
Ik weet niet wat te doen en zit er ongemakkelijk bij. Louis klemt zijn vingers in zijn haar en trekt zo zijn hoofd wat naar achtere, proberende de tranen tegen te houden. Iets wat duidelijk mislukt.
"Louis, alsjeblieft!" Zayn staat op en probeert Louis te kalmeren, iets wat ook duidelijk mislukt.
"Kom mee" zegt Zayn en neemt Louis mee de kamer uit.

Een zachte snik laat me opkijken.
ik zie nog net hoe een traan over Linn's wang rolt,Waarschijnlijk omdat ze geschrokken is door Louis' uitval.
Langzaam dwaalt mijn hand af naar de hare. Het lijkt alsof een elektrische schok door me heen gaat als mijn vingertoppen haar zachte huid raken. Ik verstrengel mijn vingers met de hare en kijk recht in haar prachtige ogen, die nu wel vol met tranen staan, maar toch is er nog altijd een prachtige twinkeling in te vinden.
"Kom.." Fluister ik zacht. Ze staat op van de stoel, waar ze inzat en langzaam begeleid ik haar tot ze op mijn schoot gaat zitten. De vingers van mijn rechterhand houd ik verstrengeld met de hare terwijl ik langzaam met mijn andere hand over haar rug streel. Een waterige glimlach siert haar lippen als ze me aankijkt. Haar hoofd komt dichterbij wanneer ik mijn blik op haar zachte lippen laat afdwalen. Ik kijk opnieuw in haar prachtige ogen en voel dan, heel zachtjes haar lippen op de mijne. Een onbeschrijflijk gevoel raast door me heen. Ik zoen haar terug en laat dan haar lippen los. Een kleine glimlach is nu op mijn gezicht te zien. Linn legt haar hoofd op mijn borst neer en sluit haar ogen terwijl ik nog steeds over haar rug streel. Ik kijk naar Harry. Zijn ademhaling is traag en het gepiep van de hartmonitor stoort me nu minder dan hierjuist. Nu begrijp ik hoe Louis zich voelt. Nu begrijp ik waarom Zayn in de gang zei, 'Hoe zou jij zijn moest Linn hier liggen?'
Ik zou me verschrikkelijk voelen. Ik hou mijn blik op Harry gevestigd tot ik merk dat Linn wel heel langzaam en regelmatig begint te ademen. Ze slaapt. Ze ziet er mega schattig uit zo. Waarschijnlijk is ze doodmoe. Ik bestudeer haar hele gezicht. Haar lange wimpers, haar zachte volle lippen, haar dijn neusje kan ik uiteraard niet overslaan.

Ik kijk op door de deur die opengedaan wordt. Liam komt tevoorschijn.
Hij kijkt de kamer rond en kijkt me vragend aan.
"Louis heeft een soort van aanval gekregen en Zayn is samen met hem even naar buiten" verduidelijk ik. Een 'ow' verlaat zijn mond waarna hij binnenkomt en terug op zijn plaats van daar straks gaat zitten.
Een vertederd geluidje verlaat zijn mond als hij Linn zo op mijn schoot zit liggen.
"Slaapt ze?"
"Ja"

"Zaaaayn!" Klinkt er plots vanuit de gang.
"Drie keer raden wie dat zou geweest zijn" zucht Liam. Hij gooit zijn plastic beker in de vuilbak en gaat dan de gang op. Wat zijn ze daar in godsnaam aan het doen?

Reageer (1)

  • Larrystylis

    Please ga snl veder + Harry pleaae word wqakker Louis en de andere kunnen dit niet en complimenten voor dit verhaal het is werkelijk prachtig

    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen