Foto bij Chapitre Seize - Le Petit Village

Oké, oké, dit wordt wel 16+ dan xD

Btw, zondagavond ga ik tot vrijdagochtend weg naar Tsjechië als een introductieweekje van school en die zaterdag erop ga ik naar abunai (hoera), dus misschien is dit het laatste hoofdstukje voor een laaaaaaaange pauze (als mijn weekend ook druk is xD). Ik zou zeggen dat ik in de zoveel uur durende busreis ga schrijven aangezien ik toch niet kan slapen in bussen, maar ik zit naast een vriend van me die ook wakker blijft (lol) en ik heb hem al genoeg getraumatiseerd met yaoi (tot het punt waar hij in de les naar me toe kwam en WHAT THE FUCK?! naar me schreeuwde en toen halfjankend terug naar zijn stoel liep xDxD). Dus hebben we besloten om de hele nacht maar Shingeki no Kyojin te gaan kijken (goed alternatief toch?)

Maar ja, als het lukt, pers ik er nog een hoofdstuk uit en anders zien jullie ze zelf wel weer verschijnen :)

OH! Hopelijk heb ik weer (dan wordt t 5e jaar) mijn übergay Engelse leraar xD Hij is echt erg en ontkent het de hele tijd, maar iedereen weet van z'n vriend af. En hij liet een paar slechte leerlingen uit mijn klas btw yaoi lezen xD Het was Engelse literatuur, sure, maar het was gay porn (lol) Ik mag hem.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • FantasyChapters

    Nu vraag ik me echt af, waarom ik nou juist één hoofdstuk voor deze ben gestopt met lezen. o-o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen