Foto bij • N°54 - Adrian Ivashkov

Hallo mensen.
Het spijt me echt heel erg dat ik de afgelopen weken niet heb gepost.
En daar heb ik ook mijn redenen voor.
Ten eerste was ik best wel druk in de vakantie.
Ten tweede is er iets niet zo leuks gebeurd in de vakantie. Iemand uit de buurt waar ik, zal ik maar zeggen, wel een goede band mee had, zo ook de rest van m'n familie, is (verwacht) overleden. Dus dat is dus gebeurd en dat maakte het schrijven op de een of andere manier moeilijker. Ik wou wel schrijven, maar op een of andere manier werd ik dan depri en ja, dat is gewoon vervelend.
Maar nu dat school er weer aan zit te komen (Joehoe -.-) dacht ik dat ik deze zondag en maandag maar beter kon gebruiken om nog wat te schrijven, want ik heb immers het verhaal al helemaal uitgedacht (:
Ik heb dus in ieder geval geen zin om weer naar school te gaan (bovenbouw, jippie, dat wordt echt een feestje - maar niet heus) maar toch heb ik besloten om beter mijn best te gaan doen dit jaar. Dat betekend dus ook dat ik iets minder zal kunnen schrijven dan als het laatste schooljaar. Waarschijnlijk ga ik proberen zoveel mogelijk in het weekend te schrijven, en ik hoop met heel mijn hart dat dat gaat lukken.
Maar oké, genoeg gepraat, laat ik maar eens gaan schrijven dan (:

Lots of Love.
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • LostInSpace

    Aaahw arme Adrina!
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Selly

    Heel veel sterkte en gecondoleerd nog! Btw heel leuk stukjee :))

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Ow.. Sterkte! Je hebt wel een prachtig stuk geschreven!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen