Foto bij 55. Both of my parents are in the education business --> Don't think you can beat me, I'm a born genius

Please look forward to my next chapter

“Yah!” tikte Leeteuk hem tegen het hoofd. “Erbij blijven, wil je? We doen dit voor Seven, als je dat maar niet vergeet. Dus tenzij je wilt dat de media achter haar gaat…opletten!” Hij schudde zijn hoofd met een diepe zucht, als hij zag dat Kyuhyun nog altijd naar Seven keek.
“Kyuhyun!” brulde hij Kyuhyuns naam.
“Jaahaa? Wat? Ik heb je heus wel gehoord, hoor,” verdedigde hij zichzelf meteen. “We moeten denken aan een plan om te checken of er paparazzi zijn.”
“Goed zo,” zuchtte Leeteuk vermoeid. “Heb je een idee?”
“Wat als ik naar buiten ga en…?” Dan schudde hij zijn hoofd. “Nee, dat gaat niet werken. Zouden we niet samen iets moeten doen, dan krijgen we sowieso dubbele aandacht…”
“Maar wat met Seven?” vroeg Leeteuk zich af. “We zullen sowieso terug moeten komen om haar op te halen…” Halverwege bleef zijn blik als versteend staan, zijn mond nog open.
Kyuhyun volgde zijn blik en zag waarom Leeteuk zo bleef kijken. “Hé, is dat niet Hong Seok-cheon?” Hong Seok-Cheon was de enige beroemdheid binnen Zuid-Korea die ervoor durfde uit te komen dat hij homo was. “Hé, wat als jij nu doet alsof je hem ‘bijzonder goed’ kent, en ik ondertussen Seven naar boven smokkel?”
Leeteuk sperde zijn ogen wijd open. “Wat?! Hij gaat misschien wel het verkeerde idee krijgen!”
Kyuhyun rolde met zijn ogen. “Stuur hem gewoon een sms’je. Je hebt zijn nummer, niet?” In Zuid-Korea was het niet ongewoon om iemands nummer te hebben, zelfs als je hem alleen maar via omwegen, of van ziens kende. Iedereen gaf nummers door, het was hoe de mensen hier communiceerden en contact met elkaar legden.
Kyuhyun grinnikte bij de gedachte dat Seven zoiets meemaakte als dat iemand onbekend haar een sms’je stuurde. Ze zou sowieso eerst sturen: ‘Wie ben jij?’ en ‘Hoe kom jij aan mijn nummer?’. Haar typische Amerikaanse houding tegenover Korea was voorspelbaar.
“En jij wilt dat ik dat doe?” trok Leeteuk grote ogen. Hij wist goed genoeg dat hij niet op kon tegen de magnae, maar wilde alsnog proberen om medelijden te wekken.
Kyuhyun griste Leeteuk gsm uit diens handen. “Straks is hij al weg en hebben we geen plan meer. Wie weet hoelang het nog duurt voor er een nieuwe afleiding komt!”
Hé daar, dit is Leeteuk. Ik zit in de auto achter je, de jeep. Zin om mee naar boven te wandelen? Hetzelfde moment gooide Kyuhyun Leeteuk zowat naar buiten.
“Ik ga je vermoorden hierna!” gebaarde de leider furieus naar de magnae die nu in een deuk lag om hem.
“Veel plezier,” mimede Kyuhyun terug, waarna hij over de zetels kroop naar Seven. Ze sliep nog altijd. Ze moest echt wel moe zijn, dat ze niet wakker was geworden van de schokkende auto of het geruzie van de twee bandleden.
Kyuhyun gniffelde onophoudelijk als hij zag hoe Hong een arm om Leeteuk sloeg en hem met een warme glimlach verwelkomde. Leeteuk-hyung zou geen slechte homo zijn, bedacht hij lacherig terwijl hij Seven overeind hees en haar hoofd voorzichtig op zijn schouder legde.
Zoals voorspeld doken er overal in het zwart geklede mannen, met topkwaliteit fototoestellen, op. Gelukkig volgden ze het ‘koppel’ en sloop Kyuhyun zo geluidloos mogelijk met Seven in zijn armen naar de achterkant van de auto. Hij deed het ding zelfs niet fatsoenlijk op slot omdat hij anders te veel lawaai maakte.
“Hmm?” kreunde Seven in zijn armen waarna haar voorhoofd naar achteren viel. Met haar hoofd zo en al die schokken, zou ze zeker wakker worden. Een boze Seven ging de zaak van stiekem zijn niet echt behelpen, bedacht Kyuhyun lichtjes in paniek.
Hij verschuilde zich achter een dikke pijler en bewoog haar hoofd weer naar de juiste positie met zijn hoofd, sinds zijn armen en handen druk waren het houden van haar gewicht. “Sst,” suste hij haar zachtjes, zijn kin rustte op haar hoofd zodat ze niet weer weggleed.
Kyuhyun kon pas opgelucht ademhalen toen hij eindelijk in de warme en topaaskleurige lift stond. Hij leunde even tegen de muur en checkte of Seven nog altijd comfortabel lag. Hij glimlachte kleintjes als hij zag hoe haar lippen meer naar voren uitstaken dan normaal.
Hij had dit de andere keer ook opgemerkt. Het was niet vanwege een droom die ze had, wist hij, maar gewoon omdat ze sliep. Ze ontspande al haar spieren en blijkbaar stonden haar lippen dan dubbel zo hard naar voren. Hij lachte zachtjes, Seven was toch maar iemand apart.
De liftdeuren van zijn etage gleden open – gelukkig, dat eerder niemand op de lift was gestapt. Dan had hij heel wat uit te leggen hebben gehad. Een meisje met oranje haar zo fel dat het wel vals moet zijn, stond hen op te wachten. Kyuhyuns ogen schoten open en hij versteende voor een paar seconden. Het was Tae Yeon-sunbae!

[NEXT TIME ON: ‘I CAME FROM NOTHING TO BECOME EVERYTHING’]
“Kyuhyun! Doe die deur open! Ik moet met je spreken,” klonk Taeyeons gezagsvolle stem.
“Wie is dat?” fronste Seven
“Kyuhyun, antwoord!” klonk er deze een nijdiger gebonk op de deur. “Wacht maar, ik bel Leeteuk-oppa!”
“Ah, Leeteuk-oppa!” klonk het opgelucht aan de andere kant van de deur.
“Wie is dat meisje bij Kyuhyun?!”

Ghahaha, ik weet dat dat (EXO ordenen op schoonheid >.< waarom zijn ze allemaal zo knap?!) heel moeilijk was. En ja, dat betekent inderdaad dat ze erin voorkomen - ze zijn immers debuutgenootjes van 4U. Ik ben momenteel druk bezig met het overwegen van welk lid ik 'speciaal' zal gebruiken... Dus daarom zou ik graag jullie mening weten, want zelf geraak ik er maar niet uit. Wanneer ze er in voorkomen, is nog relatief. Ik ben van plan de hoofdstukken binnenkort wat sneller op elkaar te laten volgen en groter te maken...
Dus laat alsjeblieft je mening achter!!! Zelfs als je ze niet kent, kun je gewoon hun profiel opzoeken en op basis van foto's beoordelen. Zet degene die je het liefst ziet of het mooiste vindt vanboven
~I'm so curious, yeah!!!~

Reageer (3)

  • sailorm

    great plan! enzo romantisch ^^ samen de paparazzi ontsluipen om niet ontdekt te worden

    1 decennium geleden
  • Truexoxotic

    KYUNGSOO KYUNGSOO KYUNGSOO KYUNGSOO KYUNGSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    haha ik <3 d.o.
    yessssssssss meer hoofstukjes
    (en sherlock line XD)

    1 decennium geleden
  • Matsumoto

    Ik ken EXO niet, maargoed hier komt een lijst van knapst naar minst knap.
    Kai, Chen, Tao, D.O.,
    Lay, Kris, Suho, Lu Han, Sehun, Chanyeol, Baekhyun, Xiumin

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen