Foto bij 5. Sweet love forever

jij&justin@declub<3.

*POV Kelsey*

Je zit samen met Justin op de bank, hij heeft z'n arm om je heen geslagen, en jij hebt je hand op zijn been. Jullie zijn aan het zoenen. Gister was de premiere. Jémig zeg, het was vet, maar je moest bijkomen van de drukte, paparazzi, en stuff. Morgen staan jullie vast in een roddelblad ofzo. Nja, da's het celebleven. Dat heb je wel voor Justin over. Justin laat je lippen los. 'Schatje?' vraagt hij. 'Ja?' antwoord je. 'Zullen we uitgaan?' 'Jaaa, chill!' roep je uit, met een glimlach. 'Oké dan,' antwoordt Justin blij.

***3 uur later; 11 uur 's avonds***
*POV Justin*

Straks is het zover, je gaat het kettinkje aan Kelsey geven. http://i48.tinypic.com/11lr71i.jpg (de rechter). Je bent echt benieuwd wat ze ervan vindt. Jullie lopen hand in hand de club in, en betalen de entree. Dan gaan jullie de dansvloer op, net als er een een schuifelnummer komt. Je pakt Kelsey, en loopt met 'r naar de dansvloer. Dan leg je je handen op haar kont, en zij slaat haar armen om je nek. Dan schuifelen jullie. Kelsey buigt haar hoofd naar je toe, en kust je. Jullie gaan nog een tijdje schuifelen, en dan zeg je tegen haar: 'Liefje, kom even mee. Ik heb een verrassing voor je.' Kelsey kijkt verrast, en ik loop met haar de dansvloer af. Jullie gaan aan de bar zitten. Je pakt de ketting, en haalt het papiertje eraf zodat het doosje met 'Swarovski' erop zichtbaar is, waar de ketting in zit. Je houdt het open, naar Kelsey's richting. Ze slaat twee handen voor haar mond. 'Schátje! Dat had je nooit hoeven doen!' roept ze lachend. 'Voor jou alles,' antwoord je, terwijl je glimlacht. 'Draai je is om?' Dat doet Kelsey. Je pakt de ketting, en doet hem bij haar om. Dan draait Kelsey zich weer om, en zie je hoe mooi de ketting staat. Kelsey straalt, en ze geeft je een tongzoen. 'Ik hou van jou, voor altijd,' fluistert ze in je oor.

Reageer (1)

  • Brisingr

    Het is wel goed geschreven, hoor. Maar denk wel, ze kennen elkaar pas ee week 'fso, en dat moppie en liefie is een beetje raar? Als ik aan Justin denk denk ik nou niet een, twee, drie aan MOPPIE?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen