Foto bij two

even ter verduidelijking, het meisje op het plaatje is mirna.
( In het echt is ze een pin-up model, Cherry Dollface. http://www.youtube.com/channel/UCNHFdqPWAUa_fh92VmXJC-A de link voor heet youtube channel)

om te vieren dat ik door ben gaan peter en ik uit lunchen, bij een klein bistrootje in de buurt van zijn appartement. we hebben elkaars sleutels wel en blijven het merendeel van de tijd toch bij elkaar slapen maar hebben besloten om bijdoe appartementen te houden.

de rest van de dag doen we rustig aan, en avonds gaan we sushi eten.

bij het sushi restaurantje zijn al een paar vrienden van ons, waar we mee hadden afgesproken. We worden juichend onthaald en ik word aan alle kanten gefeliciteerd. met zijn alle eten we lekker, de bazin weet niet wat er gebeurd en denk dat ik jarig ben, waardoor we een grote bak ijs met binnenvuurwerk er in krijgen, ik krijg zelfs ook nog een cadeautje! een heel erg schattig japans thee setje.

na het eten gaan we met het merendeel van de groep naar Peters appartement en gaan daar al flink indrinken. ook post ik even op facebook dat ik door ben, voor mijn nederlandse vrienden van de middelbare school en zo. want ik ben eigenlijk nederlands, maar woon nu al 7 jaar in Berlijn, waar ik eerst 4 jaar gestudeerd heb, en nu al bijna 3 jaar werk.

`dit moet gevierd worden!' schreeuw een van mijn beste vriendinnen Daniëlle de huiskamer in als ze vanuit de keuken komt gelopen met een fles tequila, een zoutpotje, citroen partjes en een aantal shot glaasjes. Daniëlle heb ik het eerste jaar toen ik in berlijn woonde leren kennen, we waren huis gewoontjes. zij was er ook altijd voor me, vooral toen ik haar het meeste nodig had. het is eigenlijk wel gek dat we zo'n goede vrienden zijn geworden, aangezien we zo ongeveer het tegenovergestelde van elkaar zijn. zij is heel lang, heeft kort bruin haar en is bijna altijd vrij serieus, en maakt super makkelijk vrienden. daarom denk ik dat het zo goed klikt, we vullen elkaar perfect aan. want ik ben, in tegenstelling tot haar, niet zo groot, heb lang rood haar, ben best verlegen en leef in het moment.

samen met nog 2 andere goede vriendinnen van mij, Lisa en Yanne, en nog 2 vrienden van Peter, Ule en Emiel, zijn we het al gezellig aan het maken, met een heleboel alcohol. rond een uur of 12 lopen we richting de stad en gaan aar naar een van mijn favoriete uitgaansgelegenheden. een vrij alternatieve, underground achting club, hier spelen ook vaak bandjes. met zijn 7e feesten we tot het licht begint te worden, want het is inmiddels zaterdag, en niemand heeft verplichtingen dus kan het gewoon.

rond een uur of 7 waggel ik samen met peter naar mijn appartement, omdat dat een stuk dichterbij is. als we eindelijk zijn aangekomen bij mij thuis zijn we beide zo moe dat we niet eens meer de puf hebben om ons uit te kleden. we vallen naast elkaar in bed meteen in slaap met al onze kleren nog aan.

een paar uur later word ik wakker van braakgeluiden die vanuit de badkamer komen. wat een doetje is het toch, lach ik in mezelf, maar nog geen half uur later is het mijn beurt. met een zwaar hoofd besluit ik toch maar even mijn pyjama aan te doen, bestaande uit een mannen boxershort en een te groot shirt, en weer verder te gaan slapen.

na weer een paar uur word ik weer wakker, nu niet omdat ik misselijk ben. ik ruik een heerlijke geur uit de keuken komen die me haast uit bed tilt. peter heeft gemerkt dat ik wakker ben geworden en komt naar de slaap kamer toe gelopen. `hallo schone slaapster, eindelijk wakker?' grijnst hij. `ja hoor, en niet eens een hele heftige kater.' ik stap uit bed, doe mijn bril op(ik was wel zo slim om mijn lenzen uit te doen toen ik mijn pyjama deed aantrekken) en strompel naar de keuken, misschien toch net een iets heftigere kater als dat ik gedacht had. Peter ziet dat ook aan mij, en begint te lachen. daarna zet hij wel een groot glas water en twee aspirientjes voor me neer. ik kijk hem liefde vol aan en doe dan de aspirientjes een voor een met een slok water wegspoelen, en daarna de rest van het water opdrinken.

dan komt Peter tegenover me zitten en praten we nog even over gister, ondertussen check ik mijn facebook nog eens een keertje, en blijkt dat ik een triljoen likes heb, op mijn bericht van gister. dan pakt Peter de afbak broodjes uit de over, de rest van de tafel had hij al gedekt. we ontbijten rustig en blijven de rest van de dag een beetje bankhangen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen