Foto bij three

dit is mijn beste vriendin Daniëlle!

zondag morgen gaat Peter weer naar huis en ga ik zelf nog even mijn email kijken. spam, spam, spam, he, wat is dit? als ik een mailtje van info@thevoice.de zie met als onderwerp informatie. ik klik op het mailtje om het te openen.

Beste...
gefeliciteerd dat je door bent naar de eerste TV ronde.
de eerste ronde zal plaats vinden op 22 februari. in deze ronde mag jij een nummer kiezen uit de bijlage, deze geef je zo spoedig mogelijk aan ons door.
tijdens jou eerste tv optreden heb je een minuut de tijd om te zingen. als een van de 4 coaches jou stem de moeite waard vind kan hij of zij op zijn of haar `I want you!' knop duwen, de stoel word dan omgedraaid, als meerdere juryleden jou willen coachen mag jij kiezen, als niemand jou wil coachen lig je er helaas uit.

verdere informatie krijg je; als je door bent van jou coach.
wij verwachten jou op 22 februari om 10.00 uur weer bij de opname studio, waar alles nog eens zal worden uitgelegd.

M.V.G. het The Voice-team.

dit is een automatisch bericht die naar alle deelnemers word gestuurd.

ik ben zo blij! het gaat gewoon echt gebeuren! over 3 weken ben ik op tv te zien, dan ga ik zingen, dan moet ik gaan zingen voor een publiek, en voor mensen die er echt verstand van hebben! door deze gedachten word ik toch wel een beetje bang, maar ik schud deze gedachten van me af en ga snel in de bijlage kijken uit welke nummers ik kan kiezen.

Pink-don't let me get me
Nena-carpe diem
Bruno Mars-lazy song
adele-skyfall
justin timberlake-mirrors

na enige twijfel besluit ik toch voor het nummer van pink te gaan. meteen stuur ik mijn bevestiging door. ik besluit om Daniëlle op te bellen.
`He daan! hoe issie?'
`ja goed he, en met jou dan meis?'
`ook he, wat anders. had je voor vandaag al plannen?'
`nee nog niet echt, heb je zin om naar de stad te gaan?'
`jong! ben je hier mijn ideeën een beetje aan het inpikken zeker!' lach ik door de telefoon.
`nou, dan had je het niet moeten vragen.' lacht Daniëlle terug.
`nouja, stad it is! waar en hoe laat spreken we af?'
`uhm, het metro station bij jou in de buurt, ik kom daar toch langs, en over ongeveer een uurtje, ik moet me nog douchen en zo!'
`haha oke, ik moet me ook nog douchen hoor! app me even als je in de metro zit, dan weet ik dat ik moet gaan lopen.'
we nemen afscheid en hangen op, ik klap mijn laptop dicht en ga me snel douchen.
als ik me helemaal heb klaar gemaakt zie ik dat ik nog zo'n 10 minuten heb, ik pak mijn tas en ga al rustig richting het metro station lopen, wat letterlijk 2 minuten verder op licht. onderweg rook ik me nog een sigaretje. als ik bijna daar ben krijg ik een appje.

ben over 5 minuten bij je! XXX Daan.

ik loop door naar het station en rook mijn sigaret nog snel op. als ik naar onder loop heb ik nog heel eventjes voordat de metro komt, als deze er is, zie ik Daniëlle al zitten, ik stap snel in en ga bij haar zitten.

als we bij de binnenstad zijn stappen we uit, eerst gaan we eten iets eten, en dan nog wat shoppen. want dat ik wel het fijns van zo'n grote stad, er is altijd wat te doen, en de winkels zijn altijd open. nadat we geluncht hebben maken we eerst even een rondje op de grote winkelstraat, kopen een paar dingetjes bij de H&M, Daniëlle nog een paar schoenen en ik nog wat nieuwe parfum, maar niet echt iets speciaals. we besluiten om naar een andere, minder toeristisch gedeelte, te gaan. hier liggen een hele boel kleine kleding winkeltjes met apartje spullen en ook veel vintage winkels. hier slaag ik beter, uiteindelijk kom ik avonds moe thuis met 7 tassen vol met kleding, schoenen, make-up en parfum. Daniëlle was meteen door naar huis gegaan, want ze moest nog veel doen voor morgen.

ik kijk nog eventjes of ik alles voor morgen geregeld heb qua werk, maar dat had ik allemaal al gedaan. ik besluit maar even snel een maaltijd salade te maken en zet een film op. poeh! wat een druk en vermoeiend weekend! ik besluit maar vroeg te gaan slapen, zodat ik morgen in ieder geval geen lijk ben op mijn werk!

Reageer (2)

  • Emmert

    oh, haha echt? google ik ook eens een plaatje xD

    1 decennium geleden
  • jvpm

    weet je dat jouw danielle een koelbloedige moordenares is :D
    ben benieuwd hoe het verder gaat:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen