Foto bij seven

als ik thuis kom word ik verast voor mijn drie beste vriendinnen van de middelbare school, Chiara, Mirjam en Anouk! we vliegen elkaar in de armen en hebben een massive groeps knuffel.
`wat doen jullie hier? hoe zijn jullie hier gekomen? echt dafuck ik snap er niets van!' zeg ik een beetje in de war.
`nou, toen we op facebook lazen dat je mee daat hebben we besloten om het te komen vieren hier, we zijn met de auto van anouk.' legt Chiara me uit.
ik vind het zo leuk dat ze hier zijn, ik heb ze echt al lang niet meer gezien! we gaan samen even de slaap plaatsen klaar maken. Chiara ligt bij mij in bed, en Anouk en Mirjam op de twee persoons slaap bank.
als we helemaal klaar zijn gaan we eten. bij mij om de hoek ligt een klein italiaans restaurantje, waar we gaan eten. als we klaar zijn met eten gaan we nog even langs de nacht winkel om alcohol te kopen, en gaan dan weer terug naar mijn appartement. hier drinken we bijna een hele fles tequila op en nog 3 flessen wijn voordat we de stad in gaan.

als we in de stad komen besluiten we naar een nieuwe club te gaan, die nog vrij exclusief is, gelukkig ken ik bijna overal wel iemand en komen we zonder problemen binnen. we gaan weer gewoon verder met feesten en zuipen. Mirjam heeft al snel een jongen te pakken waar ze nu de finale van het wk tongworstelen mee aan het doen is lijkt het wel. Anouk loopt ook ergens rond en Chiara en ik zitten ons aan de bar kapot te lachen, dat gebeurd iedere keer als we bij elkaar zijn, we hebben zo'n stomme en te droge humor dat maar weinige het echt begrijpen, dat maakt het voor ons natuurlijk nog leuker. Chiara is eigenlijk gewoon net mijn jongere zusje, zo ben ik haar echt gaan zien na de dood van mijn familie toen zij mij deed opvangen en hielp er bovenop te komen.
terwijl ik druk met chiara aan het praten ben vraagt iemand me: `is deze kruk bezet?' zonder te kijken zeg ik ja, en ga weer druk verder praten met Chiara, totdat het persoon van net me op mn schouder aantikt, ik draai me lichtelijk geiiriteerd om en kijk recht in het gezicht van Bill, achter hem staat tom, een meisje die ook aan de bar zat te versieren. ik stem Bill voor aan Chiara en andersom. hij blijft de hele avond bij ons staan, en drinkt gezellig met ons mee.

om de zo veel tijd komen we Mirjam en Anouk weer even tegen die dan nog een drankje nodig hebben, maar nu hebben we anouk al een tijdje niet gezien.
`waar zou ze uithangen?' vraag ik.
`geen idee, we kunnen wel even gaan zoeken als je wilt' zegt Chiara, dus samen met Bill lopen we een rondje door de club om te kijken of we haar ergens zien. dan vlak in de buurt van de toiletten, in een donker hoekje staat ze te zoenen, met Tom nog wel. Bill stapt er meteen op af en trekt Tom mee, hij verontschuldigd zich nog tegenover mij. `echt heel erg sorry, Tom heeft zeker teveel gedronken, ik denk dat ik maar met hem naar huis ga...' zecht hij, en dan loopt hij weg.
anouk komt bij ons staan. `wat was dat in godsnaam?' vraagt anouk verbaast. ik probeer het haar uit te leggen, maar door haar toestand begrijpt ze het niet echt, en mijn uitleg skils zijn ook niet meer optimaal. Chiara word al erg moe dus besluiten we Mirjam te zoeken en naar huis te gaan. eenmaal buiten is het 4 uur, we maken nog een pitstop bij de Shuarma boer en wankelen dan rustig naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen