Foto bij One shot 1

Voor mijn allerliefste nichtje... van 3 jaar :p
Marietje, voor als ik nog eens kom babysitten & je een verhaaltje voor het slapengaan wil :)

PS Sorry als het slecht is maar dit is de eerste keer dat we dit doen ;3

Samen met mijn beste vriend Niall, waar ik ongeveer al 3 jaar een crush op had, lag ik op de trampoline in mijn tuin naar de sterrenhemel te kijken.
"Kijk! Daar de grote beer!" wees hij me aan.
"Wauw, zo mooi" zei ik terwijl ik aandachtig naar zijn gezicht bleef staren.
Plots draaide hij zijn hoofd. "Ik weet wel dat je niet keek" grinnikte hij. Ik haalde mijn schouders op. "Jij bent leuker om naar te kijken" grijnsde ik.
Hij bloosde en keek terug naar de sterren... om daarna terug naar mij te kijken.
"Ik moet je iets vertellen, Marie" "Ik moet je iets vertellen, Niall" zeiden we op dezelfde moment. Hij keek me verbaasd aan. "Jij eerst" "Jij eerst" Terug tesamen, waardoor we allebei beginnen schaterlachen. Na onze lachbui eindigen we met onze hoofden naar elkaar toe. Oepss... "Zeg maar wat je wilde zeggen" fluisterde ik.

"Ikeeuuuu... ik ben al jarenlang verliefd op jou" zei hij twijfelend. Mijn mond viel open van verbazing. "Ik ook op jou" mompelde ik terwijl ik mijn gezicht dichterbij het zijne bracht. Voor ik het wist lagen mijn lippen op de zijne en trok hij me in een passievolle zoen. Zijn tong tikte vragend tegen de mijne, die ik al snel toestemming gaf om binnen te komen. Onze zoen werd steeds wilder. Zijn handen kwamen onder mijn tshirt, waar ze een spoor van kippenvel achterlieten en ze al snel het slotje van mijn bh openprutsten. Ik grinnikte door onze zoen heen.

Voor ik het wist lagen mijn kleren en zijn kleren verspreid over de trampoline. Hopelijk wilde mijn kleine broertje niet nu op de trampoline komen springen of mijn ouders eens komen checken of we al aan het slapen waren. Toen we helemaal naakt naast elkaar lagen, nam Niall nog even zijn portefeuille uit zijn jeansbroek, die 3 meter verderop lag -oepss- om een condoom te nemen. Ik grinnikte. Lovely perv.

Na de seks vielen we uitgeput naast elkaar neer. "Dit was..." zuchtte ik. "Phenomeniall" grinnikte hij, waarop ik hem een stomp verkocht. "Ik hou van je Marie" zei hij. "Ik ook van jou, Niall" was mijn simpele antwoord, dat een kusje verdiende. Dit was de beste nacht van mijn leven met de beste persoon van de wereld...

Reageer (2)

  • 4PackskLouis

    Dit is fantastisch!! Heel mooi!

    1 decennium geleden
  • ILOVENOUIS

    Dit is heel erg mooi meid!!

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen