Foto bij Part Three - Chapter Eighty-five - Blue Luna Roselynn Sapphire

Dit is dan Rose's verhaal. Eén van de moeilijkste hoofstukken die ik tot nu toe heb moeten schrijven. Het lijkt dan misschien niet zo moeilijk, maar dat was het voor mij ook. Vandaar dat ik er zo lang over heb gedaan. Vandaag ben ik er de hele dag mee bezig geweest. Omdat ik eigenlijk dit verhaal op Liam's verjaardag had willen afronden. Helemaal is het me niet gelukt. Maar ik wou wel heel graag het 'einde' aan Rose's verhaal plaatsen. De uiteindelijke reden. Een echte ontknoping is het niet geworden. Dat heb ik op het begin verprutst. Maar toch hoop ik dat jullie hier mee tevreden zullen zijn.
Hierna zullen nog veertien hoofdstukken komen. En de epiloog (of epilogen). Daarbij heb ik nog een idee voor een speciale Q&A en natuurlijk het dankwoord. Ik hoop dat ik jullie niet teleurgesteld heb. Op een één of andere manier voelt dit als een afscheid. Misschien is dat het ook een beetje.

Liam James Payne, my hero. It's your birthday. I know you'll never read this. And I know I will never meet you. But I love you. Happy birthday. This chapter is for you.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • fungi

    I love you, stay strong
    I wanna hug you both <33

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    I want to give her a hug too.
    But first, I give you three.
    One because this is a sad, but very beautiful chapter.
    One because you have emotions by this chapter too,
    And one to show you that I will always be there for you <3

    1 decennium geleden
  • Cliffayne

    Ik kan hier niet op reageren .... :'(

    1 decennium geleden
  • Melia

    Aww.i want to give her a hug.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen