Foto bij Chapter 47

En dit hoofdstukje draag ik op aan...
WinnieTheLou :D
I hope you enjoy! xx

Toch blijf ik piekeren in het naar buiten lopen. What about Lien? I mean, zij is nog steeds Nialls vriendin. En Niall gaat niet zomaar zeggen, ‘ik dump je want ik heb een ander meisje ontmoet’. Lien gaat mij “verdenken” en dan gaan de poppen helemaal aan het dansen! Nee, we moeten het subtiel aanpakken. Eerst dumpen, en dan na een maand of zo kom ik “in beeld”? Ah nee, dat gaat niet! Ik ben volgende week al terug in België! Damn! Ik ben echt niet goed in goede plannen verzinnen! Ik pieker dus maar wat verder, waardoor ik pas merk dat Liam naast me loopt, als hij een hand op mijn schouder legt. Waardoor ik dus schrik. “Sorry, ik wilde je niet doen schrikken” mompelt hij, maar ik wuif het weg. Ik schrik gewoon veel te snel. “Vas up?” vraag ik dan. Hij zucht. “Anna, ik zie wel dat je piekert over iets. Kan ik je misschien met iets helpen?” Zijn hondenogen zijn zo schattig. Aww. Ik bijt op mijn lip. Vertellen of niet? vraag ik mezelf af. Ik besluit dan maar voor de eerste optie te gaan en vertel alles aan Liam. Hij luistert aandachtig en laat me helemaal uitpraten.

“Weet je Ans, ik ga het straks eens aan de andere lads vragen, en als je morgen dan naar ons komt, kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. We hebben Louis. Zijn plannen zijn meestal onrealistisch, maar sommige kunnen er toch mee door. Dus, wat denk je? Deal?” stelt hij voor, en ik stem er mee in. Het zijn schatten van mensen. Morgen. Ik kijk op mijn horloge en grinnik. Half 5.

“Liam, met wie zijn auto zijn ze gekomen?” vraag ik geeuwend aan Liam. Hij snapt het en wijst Louis en Zayn aan. Ik bedank hem en loop naar Louis. Zayn is toch te druk bezig met Carolien, en hij zal mij zeker dus niet naar huis brengen. “Hee Lou!” zeg ik nog steeds geeuwend. Hij grinnikt. “Toch niet moe zeker?” grijnst hij. Ik knik verwarrend. “Wil je mij naar de O2 arena brengen en dan naar het hotel?” vraag ik. Hij kijkt me verbaasd aan, haalt zijn schouders op en stemt dan toch in, waarna ik een zucht van verlichting sla.

Reageer (2)

  • WinnieTheLou

    dankjewel voor het geweldige hoofdstukje!! je bent een schat! tot seffens!!

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    ‘ik dump je want ik heb een ander meisje ontmoet’

    dude, hij gaat haar dumpen met de zin: 'ik dump je want je bent een moordenaar'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen