Foto bij Hoofdstuk 10

Hey dit is hoofdstuk 10.
Reacties :)?

- Mini Tijdsprong-

-Bill pov-

Het was s'avonds. Ik lag in mijn bed tedenken over alles. Alles wat deze dag gebeurt was. :) Ik was blij dat ik toch voor Tom heb gekozen. Het is niet de makelijkste weg, maar met hem bij me is alles geweldig. :) Samen zijn wij één!

- Tijdsprong tot s'ochtends-

- Tom pov

Ik werdt wakker uit een mooie droom. Een droom over Bill en mij. Met een glimlach stond ik op en liep naar de douche. Ik was vandaag echt vrolijk. Ik heb nog met Bill. Ik kleede me uit en sprong onder de douche. Het water zette ik aan. Brr wat was dat in het begin toch koud, maar langzaam werdt het warmer. Gelukkig ook maar. Ik dacht weer aan die droom. Die droom was zo mooi en leuk :). Maar elke droom over Bill is toch leuk?

-Tijdsprong ontbijt-

- Bill pov

Tom kwam naar beneden, en liep gelijk op mij af. Ik keek recht in zijn mooie ogen. Hij plaatste snel een kort kusje op me lippen en ging zitten. Precies op tijd want Georg kwam binnen. "Morgen," zei hij wat kort. Ik moest lachen. "Ochtendhumeur Georg," vroeg ik nog een beetje lachend. Geérgerd keek hij me aan. Ik pakte dan maar een pistoletje en deed er kaas op. Ik nam er een hap van. Mmm wat was dat toch lekker ^^. Nu kwam ook Gustav binnen. Hij fluite een vrolijk liedje ach ben ik niet de enigste die vrolijk is :).

- Tom pov

- Sorry als die saai is.
- Sorry als die stom is.
- Sorry als je hem niet leuk vind.
Maar mag ik toch een reactie :)?:$

Reageer (5)

  • Sick

    Haha, naturlich! (A):S En ze zijn niet saai

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verderx

    1 decennium geleden
  • Reallife

    Super snel verder!

    1 decennium geleden
  • Liesjje

    Leeuk!! :D Snel verder!! x

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Snel verder!!!;)

    xx C

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen