Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Elysian

    Ooit ben ik aan dit geweldige verhaal begonnen, toen was ik zelf in een dip een stopte ik heel lang met q... En van de week vond ik dit verhaal weer en heb ik het in een ruk uit gelezen! Het doet me pijn om te lezen hoe veel pijn jijbhet afgelopen jaar heb gekend! Ik hen veel van het zelfs mee gemaakt dit jaar en begrijp je! Je bent nu al een tijdje op genomen en ik vraag me af hoe het met je gaat? Ik hoop snel dat je weer een hoofdstuk plaatst, niet persee omdat ik wil weten wat er verder gebeurd maar omdat ik weet hoe erg schrijven je kan helpen, en ik wil graag weer wat van je horen, ook al is het alleen maar een hoofdstuk over hoe het met jou gaat! Ik hoop dat je snel wat stuurt en als je wil mag je altijd contact met me op nemen stuur me een pb en vraag mijn nummer soms helpt het om gewoon met iemand te praten die dingen begrijpt ook al is de situatie ander xxx Rachel

    1 decennium geleden
  • Believess

    Nieuwe abo! Super verhaal! Heel veel sterkte meid, rust lekker uit. Beterschap! x

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Heel veel sterkte.
    Ik wil je even melden dat ik om een of rare reden geen berichtje meer ontvangen heb, en dus waarschijnlijk blijkbaar mijn abo heb verwijderd en dat was dus niet mijn bedoeling. Vandaag dacht ik opeens aan het verhaal en ik heb nu weer een abo genomen en ik zal wachten.
    x

    1 decennium geleden
  • xshayne

    Je verhaal is echt super en je schrijfstijl is heel fijn.
    Heel veel sterkte!! Ik wens je het allerbeste.
    Je hebt een nieuwe abo!
    X

    1 decennium geleden
  • Rizzle

    Ahw sterkte! X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen