Foto bij Beating 88

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Manonax

    wauuww, nieuwe abo @here! (:
    Dit is echt zooo'n leuk verhaal, ik ben gister begonnen met lezen en heb hem in een keer uitgelezen, ik kon echt niet stoppen met lezen!
    Je schrijft echt super goed!
    Je bent gewoon geweldig met je creativiteit en geweldige fantasie!
    I'm your biggest fan!!! _O_
    xx

    1 decennium geleden
  • annae

    Oeh hij verslikt zich echt op precies t goede moment hè vind t al knap dat ze weet wat ze moet doen ik zou echt geen idee hebben en in paniek...
    Haha dat ziet er ook zo mooi jit maar bij mij was t echt veel erger dan andere als je zo foto zag en dus geef ik lekker de schuld aan mn moeder omdat zij t me aantrok of dat denk ik tenminste.
    Had ik ook nog niet door naar dertig keer smeken ofzo
    Bleek uiteindelijk meer een toneelstuk met veel schreeuwen omdat ze boos waren en monologen en een doodsaai onlogisch verhaal ervoor hadden we een workshop daar was alleen t warm worden en de skyline bekijken maar de busreis van totaal 2 uur en het eten en de vrije kwartiertjes waren wel super gezellig en lekker(3keer bij de mac neerstrijken met starbucks koffie en iemand die een mc flurry heeft worden ze heel chagi van maja )
    Als je belooft dat ooit komt (niet over 100 jaar dan ben jij er wss niet meer en ik okk niet...) dan zal je marteling geschtapt worden van t programma xd
    Ps mooi dat dit gezwets leuk ik ik ga nu slapen en morgen een super leuke eerste lesdag hebben niet dus

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Aw komaan das zot spannend!!

    1 decennium geleden
  • BlueJays

    Ik weet bijna zeker dat je nog wel meer dan 51 abo's gaat krijgen. Wil je weer wedden? Ik wil nog wel een lolly ^^ (ik zie net dat je inmiddels alweer 52 abo's hebt, hihi ^^) Ik vind echt dat deze story gewoon superveel abo's verdiend, want het is gewoon echt een geweldige story! En je schrijft heel goed! (:
    Ow, dat lijkt me echt balen als je dan per ongeluk dingen verwijderd ):
    Hee, even heel erg random, maar ik zie net dat in mijn agenda staat dat het op 19 september Talk Like A Pirate Day is en ik heb geen idee waarom dat in mijn agenda staat (:
    Idd, 6 weken zomervakantie is te weinig ): gelukkig is het wss nog iets langer, omdat we in principe de 2 weken daarvoor nauwelijks meer naar school hoeven (als dat tenminste dit jaar weer gewoon zo is), maar alsnog vind ik het niet aardig ):
    Misschien moet ik idd maar in België gaan wonen ^^ Dan kan ik ook naar de Brico om een zapmachine te kopen ^^
    oeeeeh, ik ben heel benieuwd naar de kus ^^ aahwww, en arme Harry, dat hij hier bijna stikte :( en dat Nora niet door heeft dat hij haar leuk vindt, want ik denk namelijk wel dat dat zo is ^^
    But I really hope that joe snel verder geht ^^

    1 decennium geleden
  • Bitchachos

    Nu gaat iedereen denken : "Vriendin Harry redt zijn leven!" ZOU ZOOOO AWESOME ZIJN !
    En dan zien ze eindelijk het licht (niet letterlijk, ze zijn niet blind ofso, je weet wel wat ik bedoel ^^) en worden ze verlieeeeeeeefd en gaan ze vanavond kussen.

    Prachtig geconstrueerd door Jade. Ik zou hier punten moeten voor krijgen! En volgens mij ben ik de enigste die school (op dit moment, wss binnen een maand niet meer :p) leuk vind ! Maar ik 'haat' mijn bio-leerkracht : hij lacht met zijn eigen grappen terwijl je een speld kunt horen vallen :p WEIRDO !
    Ok, dit was mijn langste reactie ooit.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen