whoop whoop

Als we boven zijn pak ik mijn spullen snel uit. Ik kijk Lily aan ‘gaat wel? Laat me raden Petunia?’ ze begint te huilen, ik geef haar een knuffel ‘vertel’.
Ze verteld over haat zus, zie haar niet meer wil zien. Ze heeft zelfs gezegd dat ze geen zussen meer zijn. ‘sssttt, Lils, kijk me aan. Jij ben teen vreselijk mooi, aardig en lief meisje. En Petunia weet dat, en als het niet meer wil zien. Dan is dat haar probleem’
Lily lacht slapjes. ‘nou, drogen die tranen! Want ik ga Sirius inmaken met Knalpoker!’


Het was ‘standaard’ dat ze iedere avond Knalpoker speelde.
Lily loopt naar de badkamer en komt naar een minuutje weer terug, samen lopen we naar beneden, en als verwacht zitten met z’n alle rond de tafel, ze spelen knalpoker Ik schuif een andere stoel een en plof erbij. ‘wie wil er wat drinken?’ vraagt Remus. ‘ik wel’ mompel ik, de rest neemt ook wat.
Het is best gezellig ik en Lils praten wat bij terwijl ik ze inmaak en Sirius steeds zuurder kijkt, en James steeds meer naar Lily kijkt en grijst, en Lily die daarop weer nijdig kijkt.
ik heb gewonnen dus sta ik op en doe een of ander verlept vreugde dansje, Sirius is wat nijdig en maakt een handgebaar waarbij hij zijn drinken omstoot. Meteen schiet ik weg van de tafel. De pompoensap raakt me net niet, maar ik begin al te hyperventileren. ‘Wat gebeurt er, Chels?!’ vraagt Lily bezorgt.
Ik loop, voor zover je het lopen kan noemen, richting de bank en ga zitten. Als ik rustig ben en iedereen me vragend aan kijkt. Blijf ik stug voor me uit staren.
Ik wist wel waarom ze me niet herkende, ik wilde het gewoon niet toegeven.
‘Chels?’vraagt Lily opnieuw.
‘het was niets’ mompel ik. Sirius haakt daar op in ‘nee ik bedoel, we zijn allemaal wel eens bang voor Pompoensap, toch?’
Remus geeft heem een stoot met z’n elleboog ‘wat?’ grinnikt Sirius.
Ik kijk hem recht aan. ‘jij zou ook bang zijn als je iedere keer in een monster veranderd zodra je iets vloeibaars aanraakt!’ ik schreeuw nu bijna, als ik besef wat ik heb gezegd ren ik naar boven.

Reageer (1)

  • xKili

    ;o omg cliffhanger laat je me nu echt zo achter :'(
    meeeeh snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen