Foto bij Bottled Notes || Five

Wat ik wilde zeggen:
1. Ik ga dit waarschijnlijk nog heel vaak zeggen, maar heel erg bedankt voor de reacties! Het betekent vooral echt heel veel voor me om te horen hoe jullie jezelf ook in dit verhaal herkennen, want het is ook vooral mijn bedoeling om een realistisch verhaal te schrijven (:
2. Voor het geval je dacht nog mocht denken: nee, dit is zeker weten geen ongelofelijke cliché standaardfanfiction, waarin de populairste jongen van de school opeens smoorverliefd wordt op het minst populaire meisje, dat niks anders kan doen dan zichzelf afkraken. De bedoeling van dit verhaal is ook het verhaal vertellen van iemand die niet makkelijk over haar gevoelens praat en ik denk dat het sowieso al dieper maakt dan dat soort clichéverhalen.
3. Ik heb dit hoofdstuk echt een stuk of 5 keer herschreven en natuurlijk is dit echt zo'n stuk dat ik maar niet goed kijk te krijgen... Dus ik heb het uiteindelijk maar zo gelaten.
4. Ik ben heel benieuwd wat jullie nou van dit hoofdstuk vinden en dan vooral van de 2e alinea, want die is bedoeld om duidelijk te maken hoe Macy's denkwereld in elkaar zit. Het was vooral lastig, omdat ik hier een gevoel probeerde te beschrijven dat eigenlijk heel moeilijk met woorden te beschrijven is. Dus ik hoop dat dat een klein beetje gelukt is en dat jullie snappen wat ik ermee bedoel.
5. Dit is zeg maar het laatste hoofdstuk dat nog vooral inleidend is, daarna gaat er denk ik meer gebeuren (:
6. Maaaaar, misschien zit er in dit hoofdstuk al een beetje iemand die jullie bekend voorkomt *HINTHINT* ^^
7. Meedoen met de wedstrijd is natuurlijk nog steeds mogelijk! Niet vergeten! (:
8. Bay is waarschijnlijk mijn favoriete personage in dit verhaal. Sorry Mace :3
9. Ik noem Macy in mijn hoofd heel vaak Mace, haha ^^
10. Ik móét natuurlijk precies 10 punten hebben, haha. Die laatste 2 waren behoorlijk random :3 but anyway, I hope you like this chapter! (:

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • VeerleClifford

    Her is gewoon om te lezen dat alles wat je in dit hoofdstuk hebt gezet.. Over mij gaat. Ik zit nu bij de haard met de Ipaid op schoot, mijn koptelefoon op met Klassieke muziek en dit verhaal. Meer wil ik eigenlijk ook niet op zaterdag middag terwijl het buiten alsmaar kouder word. Ik ben nu ontspannen en gelukkig. Gelukkig zoals ik dat altijd ben geweest, zoals ik altijd Zal zijn. Net zo als Mary en haar gedachten, meer zal er niet komen. Nooit. Maar daar verlang ik juist naar, de wereld die zich achter mijn muren afspeelt

    1 decennium geleden
  • xlovelytjex

    SERIEUS, jij moet echt even een boek gaan schrijven ofzo ;)
    Ik herken mezelf echt heel erg in dat ingewikkelde gevoel

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    Ik was meer het soort persoon dat voor de tv zat met warme chocolademelk en brownies bakte en het soort persoon dat misschien wel niks liever deed dan een middag besteden aan tekenen of schilderen, terwijl de radio aan stond en ik zachtjes meezong zonder dat iemand het hoorde. Of het soort persoon dat eerder boeken las om mee te leven met de avonturen die de personages daar beleefden, dan het soort persoon dat de avonturen werkelijk zelf beleefde. Ik zou nooit het soort persoon zijn waar een verhaal over geschreven zou worden, gewoonweg omdat mijn leven niet interessant was. Bovendien gingen zowat alle tienerboeken over liefde en ik was nog nooit écht verliefd geweest.


    Dit is echt een beschrijving van mijn leven. Echt heel eng.

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Ik herken mijzelf echt in sommige stukken!
    Super geschreven! x

    1 decennium geleden
  • Spaceless

    GE-WEL-DIG

    ik hou ervan dat dit geen cliché verhaal is en in het begin nog niet over liefde gaat, gewoon over dagelijkse dingen en zo.
    Ik moet je iets zeggen: hoe Marcy denkt, hoe ze in haar eigen wereldje zit, dat is gewoon ik! Ik voel me ook soms zo, ingewikkeld, zonder reden, ik zit ook soms in zo'n wereldje zoals haar. Ik begrijp haar volledig.
    Maar ik ben wel niet het persoon die stil en afwezig is en die niet veel zegt, ik ben niet populair, maar ik wordt ook niet als iemand gezien die bijna onzichtbaar is op school. Ik heb wel redelijk wat vrienden, maar toch, hoe Marcy in haar wereldje zit, zit ik ook in zo'n wereld. Oké, die zin klopt niet echt helemaal, maar ik probeer het jouw gewoon uit te leggen...
    Het is heel erg mooi geschreven, ik snap het volledig!

    En dit eis ik jouw:
    SNEL VERDER PLEASEEEEEEE!!! :D
    Love it! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen