Het kan weer even duren, school is nog maar net weer begonnen zo na de vakantie en we worden al weer helemaal gek, over een heb ik proefwerkweek, dus misschien dat ik volgende week nog een stukje schrijft. Ook is er het een en ander tussen gekomen en familie gaat voor.
Ik wens jullie allemaal nog het beste voor 2014!
Ook wil ik dit verhaal afronden in januari, dus ik hoop dat mij dit lukt en anders in februari. Ik heb namelijk het einde al geschreven.
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Stage

    Yeah, I've made muffins for us [kan je inkorten, en congratulations, je hebt niet Baked opgeschreven, most common incorrectly used term in the Netherlands (:]
    'but what?' [vraagteken erbij, heeft niet echt iets met engles te maken]
    'You are not fat at all. You have a great shape, so you're going to eat my delicious muffin during break.' [omdat engelsen altijd heel 'flattering' zijn is normal voor de engelsen iets wat een beetje net op de grens tussen belediging en compliment ligt, dat gebruiken ze niet als ze iemand ergens van willen overtuigen.] [volgens mij had je die fout eerder gemaakt, even erop letten]

    ps. je krijgt wel een kudo deze keer want er zit maar twee halve fouten in die je op zich wel had kunnen weten (:

    1 decennium geleden
  • xxJennyxx

    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen