Foto bij 15 A New Begin

Een troepje katten liepen naar de vergaderingsplaats. Elke volle maan nam die plaats aan het rivierheuveltje. in elk Clanterritorium kabbelt er zo'n beekje, die lopen allemaal naar het Rivierheuveltje, wat eigenlijk een klein meertje is met een heuveltje er op, het is een stuk dat van elke clan is.
Olifanthart liep voorop, hij werd gevolgd door Donderklauw, die aan de flank van Bamboepoot liep, achter hen liep Sterkklauw, samen met Zoutster.
Het achterste stuk van de troep werd gemaakt door Broer en Zus Houtwilg en Slangstaart, waar de mini-takpoot nog achterliep.
De katten kwamen aan op de grote vergadering en ze begroetten de Woudclan, die er al was. Donderklauw liep naar zijn maat Beukhart toe.
'Hallo, Beukhart!' mauwde hij vriendelijk. 'Ha, die Donderpoot!' 'We hebben veel van je gehoord, die laatste tijd.' 'Het is al Donderklauw' voegde Bamboepoot er aan toe. 'En wie is deze jongedame?' 'Dit is Bamboepoot' 'Ze is leerling bij Houtwilg. Donderklauw wist dat de Woodclan heel close stond met Houtwilg, want Houtwilg's vader zat in de Woodclan toen hij geboren werd, zijn moeder was een ZeeClankat. en het kitten hoort altijd bij de clan van zijn moeder.
'Kijk, we hebben twee nieuwe leerlingen!' mauwde Beukhart enthousiast tegen Zoutster, die ook bij hen ging staan.
de zusjes 'Schildpadpoot en Eekhoornpoot' 'Proficiat' feliciteerde Donderpoot hem. Schildpadpoot was een lapjeskat, bruin, oranje, wit.
overal vlekken. en Eekhoornpoot was een lichtroste kat met een witte borst.
'Ha, zie daar die stomme verwonders!!' klonk het plots. Egelklauw, Earthclancommandant,, gevolgd door Steenster.
Donderklauw keek eens rond, en er zat geen Sneeuwblok bij, en ook geen Vonkschors.
'Hé, je bent vergeten dat JULLIE ons twee keer aanvielen!' snauwde Olifanthart. Slangstaart liep naar hun medicijnkat, Grotpels, en vroeg hem of het goed ging met de twee gewonde katten. 'Sneeuwblok gaat het zeker halen, maar van Vonkschors weten we het nog niet, en met jullie Zebrapoot?'
'Tja, niet zo goed, maar we weten zeker dat het ooit goed komt.' plots kwamen overal rode, bruine, witte, zwarte, gestreepte, gevlekte , grijze katten naar de rivierheuvel, voorop Rotsklauw, gevolgd door Vulkaanster. iedereen sprong op hun plaats, en Vulkaanster begon.
Hij veertelde heel het verhaal wat Wolfpels had gedaan, en eistte daarna Gouvacht en Tornadopoot op.
'Nee, Wolfpels heeft de krijgscode overtreden, en jij was zo dom, in zijn val te trappen!' spuugde Zoutster trots.
Vlamhart vervolgde: Goudpoot en Tornadopoot zijn van ons!' 'NEE, Goudvacht en Tornadopoot horen bij de Seaclan, bij Valkvleugel hun moeder!
'Zoutster' mauwde Kloofstaart kalm. 'Je kan toch niet die twee leerlingen of wat het ook zijn houden, en blijven leven?'
'De Seaclan heeft ze beloofd.' 'Dat is niet waar, Wolfpels heeft ze je beloofd, en die is nu in de plaats waar geen sterren zijn, hij is dood.' dat was Boomster
'en jullie waren gewoonweg te dom om in zijn val te trappen!' voegde Sterkklauw er aan toe.
'Dat is waar.' instemmend gemompel ging door de Woodclan en de Seaclan. 'Nonsens! De Seaclan zijn leugenaars! De LavaClan heeft het volste recht om ze nu aan te vallen!' Schreeuwde Egelklauw.'Maar Goed, ik weet dat jullie ze niet meer willen teruggeven, maar op een of andere mannier zal Zoutster hier voor moeten betalen.' 'Dit verhaal krijgt nog een staartje!' zei Vulkaanster tot slot, met een knipoog naar Vlamhart. 'De vergadering is gedaan.' dat waren Populierenwind's woorden.
Donderklauw sprintte nog even naar Vlamhart. 'HA, Donderpoo, nee klauw.' zei hij 'Wow, jij hebt die wolfpels goed aangepakt!' mauwde hij enthousiast.
'Maar zolang Goudpoot mijn vriend niet meer terug is, kunnen we elkaar niet echt hard vertrouwen, niet?' vroeg hij.
'Vlamhart, ik heb een vraagje.' antwoorde Donderklauw. 'Ben jij mijn vriend?' vroeg hij tenslotte.
'Ben jij mijn Vijand?' vroeg Vlamhart doodserieus.


EINDE
Nu ben ik volop bezig met het tweede deel! hopelijk vond je het spannend!
Warrior Cats Seaclan 'Vulcano Stupid!'

Reageer (1)

  • Blueblaze

    Leuk geschreven ! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen