Foto bij 16 Breaking muggle news

Dit is zegmaar een verslag van het dreuzelnieuws...... Lees het en je begrijpt deze uitleg.... De pratende stem is de reporter die ik heb omgedoopt tot Jan en voor de rest zal het aangegeven zijn wie er praat.

Het hele beginstukje t/m het hou uw neusbeschermers dichtbij komt letterlijk van Aloho

Oh en over het einde, ik weet niet of jullie ooit van Jan de Groot hebben gehoord maar dat is dus een beroemde banketbakker in Den Bosch/Noord Brabant en ik vind de naam Jan de Necroot daarom echt geweldig... Sorry want jullie vinden dit gewoon niet grappig xd

Ik heb wel echt enorm weinig inspiratie voor het laatste stukje met die presentator enzo, sorry als ie zuigt

Breaking news POV


"Groot nieuws, er is een groepje mensen op bezemstelen aan het vliegen boven Nederland! De meesten ervan lijken een of andere man zonder neus te eren - waarvan je onderaf gezien makkelijk onder zijn jurkje door kan kijken, hartjes-boxershorts zijn zo passé - een ander meisje kijkt alsof ze het alhoewel ze vliegt, het liefst door de grond wil zakken en de jongen naast haar kan maar niet ophouden een soort rare bruine, springende snoepjes te eten. Vele mensen hebben zich onder deze mensen verzameld en beginnen ook mee te eren. Het is een epidemie. Mensen... Hou uw neusbeschermers dichtbij." Jan keek even omhoog. "De man met de hartjes-boxershorts en het gebrek aan een neus begint te praten, het is niet te verstaan maar je kan aan z'n handgebaren zien dat hij overduidelijk orders geeft. De erende mensen dalen om ons waarschijnlijk te begroeten. Ze zwaaien met houten stokjes die ze heel mooi gepolijst hebben. Er verschijnen een paar groene flitsen en mensen vallen neer." Twee ambulancebroeders knielen over een man heen en voelen zijn pols. Jan loopt richting een van de medewerkers die beweert dat hij Kees heet. "Vertel eens Kees, hoe staat het ervoor, wat doen deze buitenaardse flitsen met ons?"
"Nou, of ze buitenaards zijn weet ik niet, maar deze man is morsdood." Jan heeft alweer nieuw nieuws gevonden en loopt richting een man die recentelijk geraakt is door een rode flits en er spuit bloed uit zijn lichaam alsof hij met een mes bewerkt is.
"Tot zover Kees. Op dit moment spreek ik met een slachtoffer. Vertel eens, wat was u aan het doen toen u werd aangevallen?" De man kijkt in de richting van de camera en begint te vertellen.
"Ik ben dus een houtspecialist. Ik wilde die eikenboom daar gaan inspecteren toen er een duister figuur op me af kwam met een houten stok. Ik zag dat die stok gemaakt was van passiehout. Ik schrok me een hoedje, passiehout is een van de meest onhandelbare houtsoorten. Ik raadde haar beuken aan, dat is veel steviger. Zij vond dit uitermate onplezant en wees met de stok naar mij toe en schreeuwde iets wat klonk als 'sectumsempra' en nu lig ik hier. Stella, schat, zorg goed voor de kids, ik houd van jou." kreunde hij nog voor hij dood ter aarde stortte.
"Ik zie hier een blondharig meisje met een stok," ging jan verder "zij zal dit wel gedaan hebben. Hallo mevrouw, weet u wat er gebeurt is met deze man hier?" Aloho draaide zich om en roept: "Pertreficus totalus" De camera richt zich omhoog totdat hij de lucht filmt. Jan pakt de camera op en rent naar een man die wat verder weg staat, Zijn neus is verandert in een aapje dat zich om zijn hoofd vastklampt.
"Meneer, wilt u mijn cameraman vervangen? Hij is onlangs de pijp uit gegaan!" De man neemt de camera over en stelt zich voor als Ralph. "Inwoners van Nederland, dit was het dagelijkse nieuws met Jan, Terug naar Herman in de studio en vergeet niet om-" Een groene lichtstraal raakt Jan en hij valt neer.
"Damens en heren, dat was Jan met zijn exclusieve nieuws over de invasie die op dit moment aan de gang is." De camera richt zich op een figuur die de studio binnenkomt en zijn stok op Herman richt. Een groene flits vult de studio en ook Herman valt dood neer. Na veel gegil en meerdere flitsen en geweerschoten flitst het beeld een paar seconden terug naar de camera van Jan, die een grote ravage laat zien voordat het nieuws volledig op zwart gaat.


Presentator: O.o
Publiek: O.o
Het beeld gaat tijdelijk op zwart door de O.o-heid
Het beeld is weer terug
Presentator: Zo zien jullie maar weer, twee meiden kunnen veel opschudding veroorzaken, en-
De presentator zakt door een gat in de grond heen.
Stem van Aloho: Damens en heren, ik schenk u uw nieuwe presentator, de necroot Jan!
Publiek: *Klapt wild*
Jan de necroot: *Komt het podium opgelopen en mompelt iets onverstaanbaars*
Er klinkt een dramatisch muziekje door de speakers
Jan de necroot: aghzjebloba da voieboeba oe? Hazjop destol die fifi o? poebah? el dazt werdos? quaztionow?
Ook Jan de nectoot zakt door een gat in de grond
PP en Aloho komen het podium opgerent
PP: Damens en heren.
Aloho: Wij mogen jullie niet
PP: Want jullie wilden wegzappen
Aloho: Maar jullie afstandsbedienig ligt nog steeds onder zware bewaking in een kamertje voor onze eigen doeleinden
PP: Dus jullie kijken maar naar ons!
Publiek: *Zit met superlijm vastgeplakt aan de stoel*
Aloho: Hier komt een interview met iemand die jullie allemaal vereren, Voldie!
Voldemort: *Wordt in een roze glitterjurk met bijpassende stiletto's het podium op geduwd.* Noem me niet zo!
PP: Awh, hij is zo schattig wanneer hij gezag wil uitstralen.
Voldemort: Gaat mokkend op zijn stoel zitten
Aloho: Laten we beginnen met de vraag die we allemaal willen vragen; Waarom heb je gekozen voor een felroze jurkje? babyblauw zou je ogen zo veel moier laten uitkomen
PP: Ik dacht meer aan legergroen, maar babyblauw zou het ook goed doen.
Draco Malfoy: *Rent het podium op en bekijkt Voldemort eventjes* Nee, hij had moeten gaan voor goud en zilver. compleet met een tiara
Aloho: *Verandert zijn kleren in een goud met zilveren lingeriesetje*
PP: *Geeft Voldemort een tiara*
Draco Malfoy: Perfect!
Bellatrix: *Komt ook het podium opgerend* En nu moet ie gaan paaldansen!
Een paal verschijnt midden op het podium.
Het beeld gaat op zwart omdat het verboden is om op de Nederlandse televisie een neusloze te laten paaldansen in een goud met zilveren lingeriesetje en een tiara terwijl er twee fangirls, een blonde jongen en een op hun stoelen vastgelijmd publiek toekijken.

Reageer (3)

  • Legolasta

    Als je verdergaat krijg je een koekje, deal?

    9 jaar geleden
  • Lypophrenia

    xD
    Snel verder!!!!!
    Dit is echt geniaal!

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Hahahhahhahahah xD
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen