Foto bij One shot 2

Een one shot voor 4PackskLouis!
Ik hoop dat je een abo hebt, anders weet je dus niet dat deze one shot voor jou is, Sofie! :p
Enjoy! En laat ons weten wat je ervan vond!

xxTine&Ellenxx

“Louis, we vertrekken!” hoor ik Liam beneden aan de trap brullen. “Oke! Maar wie is ‘we’?” brul ik even hard terug. “Niall, Harry en ik!” hoor ik hem antwoorden. Met dat antwoord neem ik genoegen en plof weer neer op mijn bed. Vandaag is er een feest van school. Alle laatstejaars mogen gaan, en ze mogen hun vrienden meenemen. Niall, Liam en Zayn zijn de laatstejaars en mij en Harry nemen ze mee. Ik zucht. Ik hou van feesten, echt, maar nu weet ik gewoon dat ik me ga vervelen. Oke, niet echt vervelen want ik ga Eleanore een hele avond zien! schiet het me nu te binnen. Iedereen in ons huis hier weet dat ik Eleanore leuk vindt, en allemaal zeggen ze dat ik ervoor moet gaan. Iedereen, buiten Niall. Daarom heb ik mijn kans dus nog niet gewaagd. Ik zucht. “Yoo, what’s up?” hoor ik een welbekende stem vragen uit een kamer verderop. “Niks” zucht ik. Zayn komt bij me op bed zitten. “Kom op, Lou, ik ken je langer dan vandaag, wat is er?” “Niall. Eleanore” antwoord ik simpel. Hij kijkt me raar aan. “Waarom Niall?” “Omda-at Niall de enige is die vindt dat ik nog niets moet doen om Eleanore de mijne te maken” leg ik uit. Hij knikt. “Ga er gewoon voor. Niall heeft geen enkele reden om het in de weg te staan. Je gaat vanavond naar haar toe en waagt je kans. Deal?” Hij kijkt me vragend aan en mijn mondhoeken krullen omhoog. “Deal” antwoord ik zelfverzekerd. “Zo ken ik je weer. Dus, gaan we nu?” vraagt Zayn. Ik knik. “Let’s have a party tonight!” roepen we door het hele huis terwijl we de trap afstormen naar beneden.

Het is donker in de “feestzaal”. Met moeite weet ik Zayn bij te houden. Plots zie ik ze daar zitten. Aan de bar. Ze lacht, waardoor haar haar danst op haar schouders. Haar kleedje past perfect bij haar prachtig, slank lichaam. Ik voel hoe een bom vlinders in mijn buik ontploft. Snel kijk ik om me heen. Shit. Waar is Zayn? Ik ben hem kwijt. Lou, kom op, je kunt het wel alleen, ga gewoon naar haar toe, spreekt een stemmetje in mijn hoofd me toe. Ik haal diep adem en wandel zo rustig mogelijk naar haar toe. Na een paar passen verstijf ik. This. Can’t. Be. True. Oh jawel, mijn ogen zien het toch wel zeker! Daar. Niall zit vlak naast Eleanore en fluistert dingen in haar oor waardoor ze lacht. Er is geen twijfel mogelijk. Ik ben niet de enige die haar leuk vind. Ik slik. Waarom heeft hij me dit nooit vertelt? Hij weet godverdomme dat ik verliefd op haar ben! Die overjaarse puber moet gewoon normaal doen! Echte vrienden doen zoiets niet. Ondanks ik boos ben, voel ik ook een steek door mijn hart. Ik had al een shipnaam voor Eleanore en mij bedacht!: Elounor. Hier laat ik het niet bij. Ik stap kordaat op de 2 mensen af. “Heey” probeer ik zo vrolijk mogelijk te zeggen. Ik zie Nialls blik verstarren. “Hoi” antwoord hij kort. “Hee El, wat is er zo grappig? Mag ik meelachen?” probeer ik grappig te zijn. Ze schudt lachend haar hoofd. “Niall vertelde moppen, en ondanks ze niet grappig waren, moest ik toch lachen” legt ze me even uit. Ik knik begrijpend. Niall interesseert me geen bal. Hij kan voor mij part stikken. Hij heeft me gekwetst. “Wil je iets drinken?” vraag ik het wondermooie meisje naast me. Ze knikt “’n Breezer alsjeblieft” Ik knik en geef de bestelling door. Nadat ze het drankje op heeft, lopen we naar buiten.

Tijdens het wandelen neem ik subtiel haar hand en ze laat het toe. “El, euh, ik moet je iets vertellen” zeg ik aarzelend. Ze stopt met lopen en keert zich om. “Say it” glimlacht ze lief. Ik slik. “Ik… euh, ik vind je euh… leuk. Ja, ik vind je leuk” gooi ik eruit. Ze kijkt me aan met nog steeds de lieve blik in haar ogen van net. Ik buig me voorover en kus haar. Even schrikt ze, maar dan voel ik hoe ze me terugkust. Ik glimlach. Na een minuut of 2 trek ik me terug en leunt mijn voorhoofd op het hare. “Wil je, wil je mijn vriendin zijn?” vraag ik aarzelend. Haar glimlach wordt nu nog breder. “Natuurlijk!” roept ze uit, waarna ik weer mijn lippen op de hare druk. Nu ik haar geproefd heb, kan ik niet meer zonder haar. “Ik hou van je” murmel ik tegen haar lippen. “Ik ook van jou” murmelt ze terug. Ik glimlach. Dit. Is. Liefde. denk ik bij mezelf. “Kom, laten we teruggaan” stelt ze na een tijdje voor. Ik knik en met mijn vingers verstrengeld in de hare, lopen we terug naar binnen.

Onder luid gejoel, gaan we bij de andere lads staan. Ik glimlach verlegen. Hee? Waar is Niall? Shit, totaal vergeten dat hij haar ook leuk vond! “Ik ben direct terug” mompel ik, waarna ik mijn lippen nog heel even in haar nek laat rusten en me dan haast naar de wc. “Niall?” roep ik als ik binnenkom. Geen antwoord, wat ook logisch is. Ik bestudeer alle kotjes, en ja hoor: eentje is op slot. Hard klop ik met mijn vuist op de deur. “Niall, open the door! I wanna talk to you!” roep ik. Heel voorzichtig gaat na een paar minuten de deur open. “Yeah?” hoor ik zijn schorre stem. Ik kijk hem aan en merk meteen de rode ogen op. “Niall, het spijt me zo hard! Als ik had geweten dat dit het gevolg ging zijn van mijn daden, had ik het niet gedaan, het spijt me zo! Als je wil ga ik nu terug naar haar toe en leg alles uit, dat we dan maar niet samen kunnen zijn, maar ik wil je niet zo gekwetst zien!” ratel ik. Niall schudt heftig zijn hoofd. “Nee, jullie zijn schattig samen, dus jullie blijven samen” zegt hij vastbesloten. Voor ik het weet heb ik hem in een knuffel getrokken. “Je bent een fantastische vriend” fluister ik in zijn oor, en al snel knuffelt hij me terug. “Er zwemmen nog genoeg vissen in de zee voor mij, Tommo” grinnikt hij in mijn oor. Ik grijns en knik dan.

“I’m gonna get some guuurls!” zingt hij opgewekt op de melodie van Triftshop, als we de wc verlaten. Lachend schud ik mijn hoofd. Hij is raar, oke, maar hij is wel echt geweldig. Nu heb ik mijn beste vriend terug, én nog eens het mooiste meisje van de wereld. “Heey babe” fluister ik in haar oor als ik mijn armen langs achter om haar middel sla. “You’re beautiful, and you’re mine, only and alone mine” ga ik verder. “I love you so much” sluit ik af, voor ze zich omdraait en ze haar lippen op de mijne drukt. Deze avond heeft mijn hele leven veranderd en ik ben superblij dat ik erbij was, denk ik tevreden.

Reageer (2)

  • Narry1D

    Abo!!!!

    1 decennium geleden
  • WinnieTheLou

    Ja, Niall, hier! Ik ben kandidaat! Ik ben een klein geel visje in een zee van blauw! S.o.s. Help me!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen