Foto bij ~1~ Bellatrix

yeahh, eerste hoofdstukje :D Wat vinden jullie? :) Ik ben de meligheid wel een beetje kwijt ben ik bang :(

Dacht je soms dat we onze Deatheater-skills al van onszelf hadden? Wat zie je voor je? Skills-lessen van Voldemort? Dat zou wel grappig zijn. Maar we halen onze inspiratie niet van Voldy. Ik misschien wel af en toe, maar we kijken elke zaterdagavond naar de James Bond-films.
Severus lag met zijn duim in zijn mond te slapen op de schoot van Peter Pettigrew, die met zijn zilveren hand door het zwarte, vettige haar van Severus aaide. Het was maar goed dat die niet wakker was, want iedereen wist hoe erg hij dat haatte. Het liefst zou hij zichzelf kaal scheren, maar hij had een trauma aan scheerapparaten opgelopen toen hij er een keer één had gejat van een of andere Dreuzelwinkel. Hij probeerde ermee zijn benen te scheren, heel lang geleden. Het ging hem te langzaam, en toen hij hem probeerde te betoveren sloeg het ding op hol en had het op de een of andere manier de bedoeling om zijn tenen op te eten. Niemand weet eigenlijk hoe het is afgelopen.

Ik begon aan mijn veertiende zak popcorn, die ik bijna helemaal over Lucius heen gooide toen ik me helemaal wild schrok van een enge creep die James ineens aanviel van achter een deur. Helaas voor hem was het zoete popcorn, gemengd met een flesje cola dat ik erin had leeggegooid, dus hij zat helemaal onder. Met een ninja-kreetje sprong hij bovenop me, maar ik dook net weg en hij lag te worstelen met een kussen. James probeerde op het schermpje nog de aandacht terug te krijgen, maar iedereen was aan het lachen gieren brullen om Lucius. God, wat hield ik van mijn leven als Deatheater.

Reageer (1)

  • Rawiyah

    omg nee, dit is te melig....
    lol

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen