Foto bij Shoplog 28 augustus

Vorige week wilde ik me even uitleven na de herexamens. Dus ik ging naar de Decathlon in de buurt. Voor mij is dat in Olen Shopping park. Eerst was er enkel een Decathlon en een meubelzaak. Ondertussen een heel park met vele winkels en veel parkeerplaats. Er zijn ook winkels zoals een Kruidvat en Veritas, maar ik zag dat er een nieuwe interessante winkel is bijgekomen: een Big Bazar. Nieuwsgierig zoals ik ben, ging ik na mijn Kruidvattripje een kijkje nemen in de winkel en ik vond daar een leuk nail artschap!



Wat zat er in het winkelmandje?

- (14) Purple Reign van Catrice (Kruidvat)
- (39) Black To The Routes van Catrice (Kruidvat)
- 4 naamloze lakjes met een fruitgeur van Paris Memories (Big Bazar)
- (55) Naamloze striper van Janet (Paris) (Big Bazar)
- Caviar seeds van Pink Tease (Big Bazar)
- Nail Drying Spray van Pretty Perfect (Big Bazar)
- Striping Tape van Pink Tease (Big Bazar)
- French Manicure guides van Pink Tease (Big Bazar)
- Stencils van Pink Tease (Big Bazar)

Wat is het?
(14) Purple Reign
Deze kleur is volgens mij één van de nieuwe kleuren van het najaarsassortiment. Het is een paars lakje met blauwe glitters. Het is volgens mij een aanrader voor de herfst. Het ziet er een enorm leuk lakje uit, maar ook redelijk donker en in de zomer draag ik het liefste lichte kleuren. Dus de lak zal moeten wachten tot de blaadjes van de bomen gaan verkleuren. Bekijk het zoals nieuwe kleren kopen. Nu kun je ook enkel herstkledij kopen die je nu nog niet aan doet.

Kostprijs: €2,99




(39) Black To The Routes
Eén van mijn nagellakmotto’s is dat je nooit genoeg witte en zwarte nagellak kan hebben. Naar mijn mening hoort het in iedereen zijn stash te zitten. Zowel wit en zwart zijn classy en je kan er nooit iets verkeerd mee doen. Daarbij zijn de kleuren altijd handig voor nail art. En aangezien mijn zwarte nagellak die ik nu gebruik zo goed als leeg is, is het tijd voor een nieuwe lak. Dus, here it is.

Kostprijs: €2,99



Fragrance Nail Polish
Dit doosje bevat 4 nagellakken met een geurtje. De doorzichtige zou een kokosgeur hebben. De groene kleur zou naar kiwi ruiken. De roze zou naar aardbei geuren en de gele naar ananas. Ik vond dit wel het proberen waard. Ik weet dat vorig jaar Essence een LE had met nagellak die een fruitgeur had. Toen heb ik ze bewust niet gekocht omdat ik dacht dat het nooit waar kon zijn en als het wel waar zou zijn, dan zou ik me doodergeren aan de geur. Nu deed ik eens gek en heb het gewoon meegenomen. Zoveel kostte het setje niet en als ik het echt niet leuk vind, geef ik het aan iemand die het wel wil hebben.

Kostprijs: €3,99 (dus ongeveer €1/stuk)



Zwarte striper
Zoals ik net al aanhaalde: wit en zwart komen altijd van pas. Zo ook een zwarte striper. De striper waarmee ik nu werk is leeg, dus dit kan wel eens een goede vervanging zijn. Verder valt er niet veel over te zeggen.

Kostprijs: €1,99



Caviar seeds
Ik heb nu van 3 verschillende merken caviar pareltjes. Nu wordt het eens tijd om ze uit te gaan proberen. In het ‘flesje’ zitten zwarte en blauwe pareltjes waarmee je een caviar manicure mee kan maken. Op het flesje zit een flexibele ‘trechter’ met een dopje. Als je het uitstrooit en wil het terug in het flesje krijgen, kan je dat makkelijk doen door dat trechtertje om te draaien. Aan het flesje zelf zit een mini-handleiding hoe je zo’n caviar manicure uitvoert. Mini-handleidinkjes vind ik altijd handig en ook een pluspunt aan een product.

Kostprijs: €1,89



Nail Drying Spray

Sommigen kennen het concept, sommigen niet. Ik ken het concept, maar heb het nog nooit eerder in de winkel gezien (of niet goed opgelet). De droogspray kostte naar mijn mening niet veel, dus het is het proberen waard. Voor degenen die het concept niet kennen: dit is droogspray voor je nagels. Wanneer je lakt, moet je altijd een tijdje wachten om de lak te laten drogen. Deze spray gaat ervoor zorgen dat de nagellak sneller droogt. Volgens de lak zou een reguliere nagellak er nog maar 60 seconden over doen om te drogen, terwijl ik anders altijd tussen de 5 à 10 minuten wacht. Feit of fabel? We zullen zien.

Kostprijs: €1,79



Striping Tape
Hier ook weer: sommigen kennen het concept, sommigen niet. Ik ken het concept, maar heb het nog nooit eerder in de winkel gezien (of niet goed opgelet). Meestal maak ik mijn eigen striping tape van plakband, maar eigenlijk is dat veel werk. Dus échte striping tape kan wel eens van pas komen. Je kan striping tape op verschillende manieren gebruiken bij je manicure of nail art. Het is enorm gemakkelijk in gebruik en ziet er vaak net uit. Het pakketje bevat 4 kleuren striping tape.

Kostprijs: €1,69



French Manicure guides

Ik heb het er al eens eerder over gehad: French tip guides. De guides zijn enorm handig voor een French manicure, maar ook voor andere manicures zoals de halve maan manicure zoals ik jullie al eens heb laten zien. De meeste mensen zullen de tips gebruiken voor de French tip. Dit is zeer handig voor de beginneling of voor degene met een onvaste hand. Je hebt nette nagels in een wip! Normaal zou ik deze niet meer kopen, maar aangezien de prijs ongeveer overeenkomt met de helft van de prijs van de tips van Essence, maar dan 5x zoveel (denk ik), vond ik het al meer de moeite waard. In een pakje van Essence zitten er 20 in (dacht ik) en in dit pakje 100. -vind ik leuk-

Kostprijs: €0,99



Stencils
Ik denk dat de meeste het woord stencil niet zullen kennen. Een stencil is eigenlijk een sjabloon. In dit geval zijn het voornamelijk bloemetjessjablonen, een vlinder, een dolfijn en hondenpootjes. Ik weet niet of het me gaat bevallen of niet. Volgens mij kan je ze enkele keren gebruiken en dan moet je ze weggooien. Ik ben er in ieder geval wel heel benieuwd naar. Meestel doe ik aan nail art met de losse hand of soms wel eens stempelen, maar dit kan ook leuk zijn. Wie weet!

Kostprijs: €0,88




Wat denken jullie van mijn nieuwste aankopen?
Willen jullie dat ik hiervan iets uittest voor jullie? Of hebben jullie andere verzoekjes?

Reageer (3)

  • miemstyless

    Ik ben echt benieuwd naar de spray! Hahah
    Xxx(K)

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Die paarse Catrice hoef ik niet, ik haat nagellak met glitters eigenlijk. Het gaat er zo moeilijk af.
    Misschien ga ik die French Manicure guides ook kopen.

    1 decennium geleden
  • Snuf

    De spray!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen