Dag 10 kamp Noord

3 proeven achtereen gewonnen dat maakte de stemming heel goed in kamp Noord.
Natalie en Kamil hadden hun immuniteitsmunt nog Natalie had er 3 en Kamil er 1. Samen met Xia gingen ze erop uit om een complotje te maken.
"Zeg Xia, ik en Kamil hebben die immuniteitsmunten en die willen we nog niet gebruiken. Dus wat vind je ervan"
"Eehm en dan nemen jullie me mee naar de samensmelting" "Ja sowieso" "dan doe ik het".
"Mary was na haar deprisieve bui van 3 dagen geleden weer in de stemming. Gracie en zij waren de hele tijd aan het lachen wat Sanneh de zenuwen gaf. Hij had dan nog wel de immuniteit voor 2 stemronde's maar hij voelde spanning tussen hem en zijn kampgenoten met Natalie en Yulia overlegde hij dat we moesten blijven winnen bij de proefen. Als we een keer de nieuwe kampen krijgen kies ik jullie als eerste echt waar. Yulia was sterk dat wist Sanneh, toen Yulia weg was bleef Sanneh met Natalie over en herhaalde wat hij eerder zij, "Yulia is een van de sterkste vrouwen hier die mogen we niet kwijtraken, Mary zij is niet sterk en Willie ook niet dus gaan we hun als eerste weggstemmen als we een proef winnen". "Ja is goed".

Dag 10 kamp Zuid.

Het complotje van Kira, Tomi en Arjan begon Leryn op haar zenuwen te werken zij had een hekel aan Polina en dat was geheel wederzijds.
Ze stapte naar het drietal toe. "Hey ik had net een grote ruzie met Polina niet normaal ze heeft echt een hekel aan jullie". "Dat wisten wij al' zei Arjan.
"Ik weet al op wie ik stem haha dat is overduidelijk" zei Leryn. "We gaan gewoon proberen die proef te winnen en dan zien we wel ga nou ons niet overhalen om op Polina te stemmen misschien stemmen we wel op jouw". "Oh ja dan gaan jullie dat maar lekker doen maar vergeet niet dat die schijnheilige Polina over jullie roddelt achter jullie rug om" en Leryn liep boos weg. Haar plan was mislukt. Polina zat op een klein afstand en heeft alles kunnen horen en ze moest lachen. Nu was ze hopelijk veilig.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen