Foto bij || Epiloog

Grote gebeurtenissen brengen altijd verandering met zich mee. Verandering houdt in dat dingen beter kunnen worden, maar ook slechter. Wanneer we terug kijken naar dit verhaal denk ik dat er genoeg slechte dingen zijn gebeurd en daarom ben ik ook blij te vertellen dat de dingen vele malen beter werden. Nou moet ik niet doen alsof ik niet degene ben die dat zo bedacht heeft, ik ben immers de schrijfster van dit verhaal.

Een nieuwe Winter werd gecreëerd. Zij zal te taak van de voormalige Winter overnemen alsof zij nooit anders heeft gedaan maar vergis je niet want zij zijn niet hetzelfde. Iedereen heeft een andere persoonlijkheid en hoewel Winter nooit zo onschuldig zal zijn als Spring en haar Lente, zo stralend als Summer met haar Zomer en zo onstuimig als Autumn met haar Herfst zal ze beter in het leven staan als de Winter die wij ondertussen kennen als Aurora.

Aurora. Voormalig godin van de Winter en zij die in de sprookjes die na alle gebeurtenissen zullen volgen bekend zal staan als zowel The runaway als She who saw. Zij is gelukkig. Normaal zijn is wennen, net als moe zijn en slapen, net als verouderen op den duur zal zijn. Maar zij zal nooit een andere beslissing hebben genomen mocht zij die dag aan het meer nog eens over doen.

Draco en Aurora zijn samen. Wie weet hoe de dingen in het heden gaan verlopen maar voor nu, voor op school, is het prefect. Zij zullen in ieder geval nooit vergeten wat onvoorwaardelijke liefde, doorzettingsvermogen en vastberadenheid met een mens kunnen doen.

En de Winter. De Winter brak dat jaar aan zoals het hoorde. Het begon met dalende temperaturen. Toen volgde het in de ochtend bevroren gras, je kent dat wel, gepaard met de stoomwolkjes uit je mond wanneer je ademt. Langzaamaan vielen er vlokjes sneeuw uit de lucht en tegen de tijd dat Kerst aanbrak lag er een dikke witte mantel over de wereld. Draco kijkt tegenwoordig met hele andere ogen naar seizoenen, vooral de Winter zal nooit meer hetzelfde zijn.

En nu vraag ik jou, is het dat voor jou wel?


Lieve en trouwe lezers van dit verhaal. Ik ben ten eerste heel trots dat zoveel mensen dit verhaal hebben gevolgd. Ik kreeg vaak hele mooie en lieve reacties van jullie over jullie emoties en over wat dit verhaal met jullie heeft gedaan en daar ben ik jullie super dankbaar voor. Hoewel het lang heeft geduurd voordat het af was heb ik er echt van genoten dit verhaal te schrijven en met jullie te delen. Betere lezers kan iemand zich niet wensen! Ik ben helaas niet iemand die een verhaal rekt en strekt tot de lol er af is dus dit is het einde.

En dat brengt me bij het tweede punt, want ik ben heel nieuwsgierig wat jullie van dit stukje vinden. Het is niet je standaard geheel uitgeschreven einde maar ik vind persoonlijk ook niet dat zoiets bij dit verhaal hoort. Ik heb hier ook voor gekozen om jullie een beetje de kans te geven zelf een verdere invulling te geven aan hoe het verder gaat met Aurora en Draco. Ik ben heel benieuw naar wat jullie van deze afsluiting vinden en zou blij zijn als je het me eerlijk laat weten.

Het derde en laatste puntje is voor de mensen die misschien geinteresseerd zijn in een nieuw verhaal van mij. Deze zou beginnen wanneer Changing afgelopen zou zijn, wat nu het geval is. Vind je mijn schrijfstijl goed en zou je graag meer willen lezen dan raad ik je aan een abo te nemen op mijn binnenkort startende verhaal :

What brings us together Pulls us apart || DM

Wil je daar niets van weten dan bedank ik je in ieder geval voor het lezen van dit verhaal en ik ben echt super blij met jullie! xCliff

Reageer (17)

  • Histoire

    In één ruk uitgelezen. Eén van de beste die ik hier al heb gelezen op Q, zo niet de beste. (:

    7 jaar geleden
  • geheimpje1

    prachtig
    het is zo erg mooi geschreven

    7 jaar geleden
  • _rainlightt

    Prachtig verhaal (:

    7 jaar geleden
  • ProngsPotter

    Wauw, prachtig verhaal!!!!
    Een van de beste verhalen die ik ooit heb gelezen hier!!
    Supergoed geschreven!!

    8 jaar geleden
  • Chantilly

    Wauw! Wat een fantastisch verhaal!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen