Foto bij A ranger/traitor 148

BELANGRIJKE MEDEDELING

Ik ben ooit op een ander account begonnen aan een Fanfic over Teddy Lupos (jullie zullen allemaal wel weten wie dat is ;) )
Nu heb ik besloten om hem te herschrijven en ik heb hem van mijn oude account naar hier gehaald. :p
Dus wie wil lezen hier is de link Teddy Lupos
En zoals mijn trouwe lezertjes al weten een nieuwe abo = een extra deeltje.

“Het is laat. We zullen deze vergadering voor vandaag sluiten, zodat iedereen zich nog even kan opfrissen voor het avondmaal.” Overal klonken zuchten van opluchting, terwijl koningen, diplomaten en afgevaardigden van de zes koninkrijken van Hibernia hun stoel achteruit schoven en naar buiten liepen. Nadat ook de leden van hun eigen delegatie vertrokken waren, bleven Alyss en Crowley alleen achter.
“Aarg!” Alyss sloeg met haar vuist op tafel en liet haar frustraties van de afgelopen dagen de vrij loop. “Hoe kunnen ze zo kortzichtig zijn? Heel Hibernia loopt gevaar en het enige waar zij aan denken is hun eigen aagje en troon! Halt en Arnaut doen meer voor Hibernia dan de koningen zelf!” Ze sloeg nog een keer op tafel. “Dan heb ik het natuurlijk niet over Sean,” voegde ze er snel aan toe.
“Dat weet ik. Je hebt helemaal gelijk. Ik snap niet hoe je het uithoud.”
“Ik moet wel. Ik ben een van de enige met een beetje gezond verstand hier. Ik zal blij zijn als Sean terug is van zijn verkenningstocht. Dan weet ik tenminste dat er iemand aan deze tafel mij steunt.”
“In ieder geval hebben ze ondertussen toch een zeker respect voor je.”
“Dat weet ik zonet nog niet, als ik nog een keer hoor ‘ik verwacht niet dat een vrouw dit begrijpt’, wordt ik gek!” Crowley zuchtte. Ze hadden van het begin geweten dat dit lastig zou zijn, maar als je er niet zelf bij was, kon je onmogelijk geloven hoe koningen en hun aanhang urenlang konden discussiëren over futiliteiten terwijl er duizenden mensenlevens op het spel stond en de hele toekomst van hun landen.
“Soms denk ik dat we ze eens allemaal in een hutje aan de kust moeten opsluiten terwijl er een wolfsschip aan de horizon verschijnt,” mijmerde Crowley, “Eens kijken hoe snel ze dan schreeuwen dat er iets aan gedaan moet worden.” Ondanks haar frustraties moest Alyss toch glimlachen om zijn opmerking. Wat natuurlijk precies de bedoeling ervan was geweest.

Reageer (3)

  • willverdrag

    oh stom zie nu pas dat er een nieuw hoofdstuk is.
    je schrijft echt.
    GO ALLYS!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • katl1

    Volhouden, Alyss, Sean komt wel :)
    SNEL VERDER

    1 decennium geleden
  • Feanor

    wat zijn die koningen koppig, iemand moet ze wakker schudden, en dachten ze dat Alyss het niet zou begrijpen?, volgens mij begrijpt ze meer dan als die lamlendige koningen bij elkaar.

    als je al sinds het begin al abbo bent, komt er dan twee stukjes? (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen