Foto bij Lieve 8.

nou ik vind dat het toch wel een leuk verhaal is

Dennis knikte. Weet je waar ze woont dan ? vroeg hij. Lieve knikte waar ze toen woonde wel, maar of ze er nog woont? Lieve zuchte.
Een paar dagen later gaan Lieve en Dennis naar de moeder van Lieve. Lieve was heel zenieuwachtig. De kinderen hadden ze naar de moeder van Dennis gebracht. Want stel nu dat ze de dochter van Lieve niet vonden dan waren Merel en Iris al helemaal blij dat ze een zus hadden en dan moest ze hun teleur stellen. De moeder van Lieve woonde een half uur rijden van Lieve weg. Lieve keek zenieuwachtig uit het raam. Het komt wel goed. Hij legde een hand op haar knie. Lieve keek hem glimlachend aan.
Lieve stapte als eerste uit de auto en liep na het huis. Dennis kwam achter haar aan. Lieve belde aan. Na een paar minuten toen Lieve bijna de moet had op gegeven deed een vrouw de deur open. Lieve vroeg de vrouwe meteen. Lieve keek de vrouw aan en knikte. Wat doe jij opeens hier, jaren heb ik niks van je gehoord zei de vrouw die Lieves moeder bleek te zijn. Lieve keek haar strak aan, ik kom alleen iets vragen zei ze. Lieves moeder keek naar Dennis. En wie heb je bij je vroeg ze. Lieve zuchte, dit is mijn vriend Dennis zei ze. Lieve's moeder keek haar verbaast aan. Zover ik weet had je toch een andere vriend niet dan zei ze verwijtend. Lieve draaide met haar ogen. Ik kom alleen iets vragen en dan zijn we weer weg zei ze. Lieve's moeder knikte, vraag dan. Lieve zuchte, waar is mijn dochter nu vroeg ze toen gewoon. Lieve's moeder keek haar kwaad aan, waarom moet je dat weten, jaren heb je niet naar haar om gekeken zei ze. Lieve werd nu ook kwaad. Ik moest haar weg doen van jou zei ze toen. Lieve's moeder zuchte. Als ik je zeg waar ze is laat je me dan met rust vroeg ze. Lieve knikte, als je eerlijk antwoord geeft. Lieve's moeder trok een wenkbrouw op. Nou ze is bij meneer en mevrouw Puts in friesland zei ze. Goed zei Lieve dan gaan we nu maar weer. Wacht riep Lieve's moeder,wat wil je nu gaan doen. Haar daar weg halen? vroeg ze. Lieve knikte, het is mijn kind en ik heb al 19 jaar van haar leven moeten missen zei ze en liep naar de auto. Dennis stapte ook in en ze reden naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen