Zoals beloofd ga ik vandaag beginnen met een schone lei. Dat betekend een nieuw hoofdstuk. Ook heb ik besloten, omdat ik jullie zo'n beetje in de steek heb gelaten, dat ik vandaag ook mijn nieuwe verhaal "Path of Glory" ga activeren! Dit is weder een verhaal met Tom in de hoofdrol.

Zoals sommige van jullie weten ben ik ook actief op Tumblr en daar schrijven heel veel mensen ook verhalen en fanfics. Ik ben een aantal mensen daar gaan volgen en zo ben ik op het idee gekomen om af en toe one shots te gaan schrijven. Dit doe ik gewoon op Quizlet en daar heb ik jullie hulp nodig. Als jullie een idee hebben voor een kort verhaal over Bill, Tom, Georg, Gustav of over de hele band, stuur me dan een privé bericht met het idee en je naam. Ik ga het dan uitwerken en ik gebruik jouw naam voor een van de hoofdrolspelers. Ik ga niet elke dag aan de one shots schrijven, ongeveer 2x per week zal ik een nieuwe uploaden, maar dat ligt ook aan het aanbod van de inzendingen natuurlijk.

Dat was het wel weer, geniet van het nieuwe hoofdstuk, mijn nieuwe verhaal (abo en berichtjes zijn welkom) en ga nadenken over je eigen one shot!
Xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • TomKBitch

    OMG ik zit weer achter met lezen ^^
    dus ga ik gewoon snel verder ^-^

    mooi deeltje trouwens ;)
    xx

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    jeeee!
    idd hoop ik ook een begin van iets MOOIS!
    please snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Mhmm nu ben ik wel eens benieuwd hoe dat zal aflopen x enneuh leuk idee van de oneshots, kheb er ook al een paar geschreven maar geen tijd om over te typen xd haha

    1 decennium geleden
  • ClickClack

    oeh spannend! Tom moet idd wat duidelijker zijn :)
    Snel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • Raveness

    _O__O__O__O__O_

    Snel verder gaan please!!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen