Foto bij Beating 100

holy shit, 100 al... jeeej! Party for everybody!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (12)

  • BlueJays

    Gefeliciteerd met je 100ste hoofdstukje!!! =D (hmmm, je had gelijk wat je in de reacties schreef bij mijn 100ste stukje, het lijkt nu idd een beetje alsof ik je feliciteer met je verjaardag :P)
    Ik vind het een heel leuk hoofdstukje ^^ ik vind het grappig, zoals ze het ene moment zo ruzie maken en het andere moment zo lief voor elkaar zijn ^^
    Dat heef niet per se te maken met hoe ik tegen relaties aankijk of zo, ik vind het gewoon leuk in het verhaal :P en een vriendje krijg ik toch niet, dus dat is geen probleem ^^
    Hmmmm, zou idd wss wel een beetje raar zijn als ik bij een ander verhaal over lama's zou beginnen. Dat vind ik zo leuk, bij jou kan dat gewoon, omdat jij reageert op reacties en het bij ons toch altijd over dat soort random dingen gaat :P
    De historie van de afrokapselsmileys :') jaaah, dat zal het zijn geweest.(krul)
    Echt? Alleen maar kangoeroes? Nou ja, kangoeroes zijn ook leuk ^^ maar ik zat te denken, misschien komen lama's wel in gekkenhuizen terecht als ze de wereld proberen over te nemen en dat niet lukt en ze vervolgens een zenuwinzinking krijgen. Ik bedoel maar, lama's hebben nu nog niet de wereld overgenomen, maar als ze daar echt naar streven, zullen ze het vast wel al eens geprobeerd hebben, maar omdat wij het nog nooit gemerkt hebben, moet dat betekenen dat het mislukt is. En dan gaat het misschien niet goed meer met de lama's ):
    Hmmm, misschien zij er idd wel mensen die van debielheid afhaken... (*schrijft dit na net een hele theorie getypt te hebben over hoe lama's in gekkenhuizen komen* serieus, waar gáán mijn reacties over...)
    Tsja, helaas... Misschien moet ik maar iemand anders zoeken om mee te huppelen :3 (haha, nu heb ik ook zo'n raar beeld in mijn hoofd ^^ ik zie het mezelf nog niet helemaal doen, maar oké =) )
    School was echt lang ): maar ik voelde me wel heel stoer vanmorgen, ik had namelijk een doelpunt gescoord bij voetbal bij gym, dat was ook zo'n beetje voor het eerst in mijn leven ^^ hoogtepunt van mijn dag ^^ (dat, en dat we tijdens Grieks cultuur de hele tijd zaten te roddelen over leraren en zo en dat het meisje dat naast me zat stiekem in het bakje met eten van de leraar ging kijken wat erin zat (we zaten voor het bureau en hij was weg om kopieën te maken) (tonijnsaldade was het trouwens) en hij toen hij terug kwam tijdens de les ging zitten eten en ik bijna mijn lachen niet kon inhouden ^^)
    Ja, misschien is het wel heel evil van me om die ruzies van Norry grappig te vinden... (Misschien ben ik wel evil :Y) of stiekem een lama die de wereld gaat overnemen) nee, I'm sorry Norry ): (: ik vind het ook leuk als ze het weer goed maken en lief tegen elkaar doen, hoor (:
    Haha, dat Party for everybody is trouwens zooo geniaal ^^ (ik had pas ergens aan het eind door dat ze: "dance, come on and dance" zongen :P. Dat vind ik echt humor, om zo'n liedje door omaatjes te laten zingen ^^)
    Maaaar, ik vond 100 een superleuk stukje en het was heel leuk om te kunnen lezen na zo'n lange dag school (: en ik vind dat jij hele leuke dingen schrijft ^^ als ik nog een kudo zou kunnen geven, zou ik dat nu doen, maar helaas ): but I still love your story! (:

    1 decennium geleden
  • Venicegirl

    omg honderd jubileum *gaat hossend door de straten* ik had gehoopt dat ze nu eindelijk bij elkaar zouden komen maar helaaa (diep in mn hart vinst ik dit leuker ;p omdat het het grappiger maakt enzo)

    mijn school is verschrikkelijk en geweldig tegelijk ik moet morgen serieus 1 uurtje naar school en daar moet ik dus een uur in de eegen fietsen -___- maarja ik zeyr niet 1 uur les is goddelijk... regent t in belgië ook zo??? hier blijft t maar regenenen Xx

    1 decennium geleden
  • Bitchachos

    Wauw, al bij 100? Achja, het gaat snel bij goede verhalen..
    & aww, dankje ^^ Ik val meestal pas na 12u inslaap, geen idee waarom, maar voor 12u ben ik klaarwakker. Ik kan zelfs op een schooldag met 4u slaap al huppelend doorkomen :)
    + Ik 'scheld' iedereen uit met wortel tegenwoordig, worden ze niet boos op me omdat ze me raar vinden, heb ik er in gedachten een andere betekenis aan toegevoegd c:<
    EN WAAROM DUURT HET ZOLANG?! aaargh ik word hier ongeduldig van ! Bind ze aan elkaar vast tot ze EINDELIJK inzien dat ze voor elkaar gemaakt zijn?! En dan zeggen ze dat ik traag van begrip ben, moet je hun eens zien. Verschrikkelijk gewoon.
    Nog eens duidelijk dat je supermegakeivetawsomegeweldig schrijft, een talent, dat ben je ! xoxo

    1 decennium geleden
  • xxSophietje

    hahaha, maakt niet uit :) ik heb de verhaallijn eigenlijk al vrijwel meteen veranderd. Dus als het goed is zal het nu niet meer op elkaar lijken. Maar even tussendoor.. Oh Mijn God. Jij wilt me echt dood hebben.. Denk ik eindelijk! Yes Yes ze zijn een koppel! Harry geeft eindelijk toe dat hij gevoelens voor haar heeft! En dan nee.. Echt zo ging het bij mij: @#)%*)#&%)@#
    maar nog steeds geweldig en dar maakt het stiekem ook beter want zo laat je de lezers nieuwsgieriger :p
    Ik vond dat stukje btw echt mooi, dat Harry haar tegen de muur aanduwt en dan helemaal op zichzelf "uitflipt" dat hij haar pijn heeft gedaan! Echt zo'n mooi filmmomentje!! alleen wel minder dat ze zich pijn doet.. Ik vind hun geplaag echt geweldig! Ik zou wel een combinatie van de relatie tussen Nora en Nathan en Nora en Harry willen! Dat zou echt leuk zijn.. *wegdroommomentje*

    1 decennium geleden
  • Lovecandy

    Nee kmoest een droom reis maken dusjah :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen