Foto bij Thirty one.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Bethel

    Hahahahaha dat meen je niet?! Heb je dat echt gedaan? Poor girl! Je elektrocuteert er vliegen en wespen mee, natuurlijk doet dat pijn, hahah. Sorry, maar ik moest best wel lachen toen ik dat las :$
    Nu ben ik benieuwd wie je als die vriendinnetjes hebt gebruikt... Perrie? Eleanor? Sophia? Ik vind Harry en Allison zo leuk samen :D Ze hebben het niet eens door, haha. Echt een leuk hoofdstuk! Fijn dat Allison zo goed kon praten met die ene leraar Engels. Ik denk dat het belangrijk is om er met iemand van school goed over te kunnen praten.
    Ik zit nu in het voor-examenjaar van het vwo en ik vind al dat ik het druk ga krijgen... Holy moly! Als je hoort wat ze allemaal van me verwachten, dan word je gillend gek, maar we gaan ons best doen om ook dit jaar weer te halen ;) Allemaal SE's, een profielwerkstuk enz. Ik ken het! Of althans, ik ga het kennen ;) Doe het rustig aan en als je geen zin of tijd hebt om te schrijven, doe het dan niet. Wij wachten wel ;) Heel veel succes met school dit jaar!
    xx
    PS. Heel erg graag gedaan! Ik vind je hoofdstukken leuk, dus schrijf ik reacties (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen