Foto bij ~3~ Bellatrix

'AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH CISSYYYYYYYYYYYYYY!!!' krijste ik door het huis, terwijl ik als een zwart, harig bolletje door Villa Malfoy vloog. 'HEEEELPP!!'
Narcissa kwam de hoek om gesjeesd, waardoor ik een aparte duikvlucht moest maken onder haar benen door omdat we anders zo hard tegen elkaar aan zouden botsen dat de villa de lucht in zou vliegen. Waren die films toch ergens goed voor. Helaas ging ik veel te hard en met een harde, maar gedempte door mijn haar BOEM knalde ik met mijn hoofd tegen de muur. Cissy kon ook niet meer afremmen en holde als een klein kind dat bijna naar voren ging vallen en steeds sneller ging lopen om haar evenwicht niet te verliezen door de lange gang. Toen struikelde ze over een barbiepop van Draco en belandde met haar neus in het tapijt.
Ik sprong overeind, al mijn haar van me af proberen te duwend, wat dus echt niet lukte.
'CISSYYYYYY, GAAT HET?' gilde ik, terwijl mijn zus met haar handen voor haar neus en met een pijnlijk gezicht overeind kwam. Ik rammelde haar door elkaar; 'JE MOET ME HELPEN IK HEB EEN BAD HAIR DAY!!' Ze werd zo heftig door elkaar geschud dat haar eigen haar ook overeind ging staan.
'Bella, stop!' zei ze, nog vrij kalm.
Op dat moment kwam Harry de hoek om gewandeld, en stond abrupt stil toen hij mij zag. Ik hapte naar adem. Toen begon hij hard te lachen, maar dan ook echt zo hard dat ik dacht (en hoopte) dat hij zijn longen of iets anders engs uit zou kotsen van het lachen.
Ik gromde als een moordlustige hond, en begon op hem af te rennen. Hij rende brullend van het lachen weg.
'BLIJF HIER, STOMME SNOTTER' krijste ik. Narcissa rende achter me aan en stopte me net voordat ik "Crucio" helemaal had kunnen gillen.
'Kom, we gaan je haar doen,' zei ze, en ze trok me mee aan mijn arm terwijl ik nog met de andere aan het maaien was naar Harry, die op de grond lag te kronkelen. Helaas niet van de Cruciatusvloek, maar van het lachen.

Reageer (9)

  • HorrorxHoran

    GINIALL<3

    1 decennium geleden
  • Puntjuuhh

    @Hoothoot
    Dat komt omdat wij samen een andere story hebben die te serieus werd, het was de bedoeling dat ie zo zou worden...
    Maar daarin zie je dus dat Bella Harry's oma is

    1 decennium geleden
  • DancersHeart

    abo dit is gewoon te grappig

    1 decennium geleden
  • Hoothoot

    GEWELDIGXD
    Maar wat doet Snotter bij de deatheaters??XD

    xx

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Ik snap er echt niets van :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen